Ρεάλ Μαδρίτης – Αρμάνι Μιλάνο 92-88 (81-81 κ.δ)

Ρεάλ Μαδρίτης – Αρμάνι Μιλάνο 92-88 (81-81 κ.δ)

Σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι στη Μαδρίτη που οδηγήθηκε στην παράταση, η Ρεάλ πήρε μια τεράστια νίκη απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο με σκορ 92-88, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από τέσσερις ήττες.

Ρεάλ Μαδρίτης και Αρμάνι Μιλάνο έδωσαν μια εντυπωσιακή… παράσταση στην Ισπανία, με την ομάδα του Πάμπλο Λάσο να επικρατεί στην παράταση με σκορ 92-88 (81-81 κ.δ), στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Euroleague.

Με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα οι «μερένχες» έβαλαν τέλος σε ένα σερί τεσσάρων ηττών στην κορυφαία διοργάνωση, ανεβαίνοντας στο 17-6, ενώ την ίδια στιγμή έστειλαν τους Ιταλούς στο 16-7 όπου έχουν τον Ολυμπιακό πίσω τους στη μάχη για την τρίτη θέση της βαθμολογίας και την αποφυγή της Αναντολού Έφες στα play-offs.

Ο Σέρχιο Γιουλ είχε 20 πόντους και το τρίποντο ισοφάρισης που έστειλε τον αγώνα στην παράταση, ενώ 16 πόντους πρόσθεσε ο Γκερσόν Γιαμπουσελέ. Από την ομάδα του Έτορε Μεσίνα ξεχώρισαν με 21 πόντους ο Ντέβον Χολ και ο Νίκολο Μέλι με 18.

Το παιχνίδι ξεκίνησε καλύτερα για τη Ρεάλ Μαδρίτης παίρνοντας από νωρίς ένα μικρό προβάδισμα, το οποίο διατηρούσε με μια σχετική άνεση, παίζοντας αρκετά καλά στην άμυνα, αλλά και αρκετά δυνατά στο αμυντικό κομμάτι του παρκέ. Στη δεύτερη περίοδο όμως οι… ρόλοι άλλαξαν, καθώς αυτή τη φορά η Αρμάνι ήταν εκείνη που σκόραρε με ευκολία, σφίγγοντας την άμυνά της. Με αποτέλεσμα και τα δύο πρώτα δεκάλεπτά να κλείσουν με το ίδιο σκορ (25-16 για κάθε ομάδα και τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια στο 41-41.

Η τρίτη περίοδος δεν είχε τίποτα διαφορετικό από το πρώτο μέρος, με τους αντιπάλους να παίζουν στους ίδιους ρυθμούς και κανείς από τους δύο δεν μπορούσε να ξεφύγει και να επιβάλλει τον τρόπο παιχνιδιού του. Έτσι με το συνολικό 23-23, Ρεάλ και Αρμάνι μπήκαν ισόπαλες στο τέταρτο δεκάλεπτο.

Εκεί, οι Ιταλοί κατάφεραν να έχουν μικρό προβάδισμα λίγο πριν τη λήξη του αγώνα, όμως οι Ισπανοί με ηγέτη τον Σέρχιο Γιουλ μπόρεσαν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα, χάρη σε ένα τρομερό τρίποντο του αρχηγού των «μερένχες» που έκανε το 81-81, με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε στην παράταση.

Στην παράταση η Ρεάλ εμφανίστηκε καλύτερη τρέχοντας ένα μικρό σερί που όμως η Αρμάνι μπόρεσε να σταματήσει και κάνει πάλι ντέρμπι το παιχνίδι. Οι Ισπανοί παρουσιάστηκαν πιο ψύχραιμοι στο τέλος και έτσι έφτασαν στο θετικό αποτέλεσμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ