Ο Τζέιμς απάντησε στα παράπονα του Αταμάν

Ο Τζέιμς απάντησε στα παράπονα του Αταμάν

Ο Αταμάν εξέφρασε αμφιβολία για τις τρεις βολές του Μάικ Τζέιμς στο φινάλε του αγώνα με την Εφές, με τον γκαρντ της Μονακό να απαντά μέσω Twitter.

Η Μονακό πήρε μια άνετη νίκη απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Εφές με 102-80 για την 29η αγωνιστική της Euroleague και μάλιστα κατάφερε να καλύψει και την διαφορά των 21 πόντων που είχε ηττηθεί στο πρώτο ματς.

Ο Μάικ Τζέιμς 7 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος της αναμέτρησης κέρδισε φάουλ από τον Ελάιτζα Μπράιαντ σε προσπάθεια για σουτ τριών πόντων και ευστόχησε και στις τρεις βολές και έγραψε το τελικό 102-80.

ο συγκεκριμένο σφύριγμα προκάλεσε την ενόχληση του Εργκίν Αταμάν, ο οποίος θεώρησε ότι το φάουλ στον γκαρντ της Μονακό έγινε χαμηλά κι όχι την ώρα που ξεκινούσε την κίνηση για να σουτάρει από την περιφέρεια. Ο Αταμάν ανέφερε χαρακτηριστικά για το συγκεκριμένο περιστατικό: «Δεν ξέρω αν η τελευταία φάση ήταν φάουλ για τρεις πόντους ή μια κλασική κίνηση του Μάικ Τζέιμς».

Ο Μάικ Τζέιμς ενημερώθηκε για την συγκεκριμένη τοποθέτηση του Τούρκου προπονητή και απάντησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Αναλυτικά έγραψε ο Μάικ Τζέιμς: 

«Πρώτον, είναι μια κλασική κίνησή μου, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν ήταν φάουλ για τρεις βολές. Δεύτερον, όταν ουρλιάζεις να γίνει φάουλ όταν πηγαίνω σε απομόνωση, φυσικά θα κάνω κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον, προσπάθησε να είσαι πιο διακριτικός».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ