Ο Μπαρτζώκας το έκανε ξανά – ΜΥΘΙΚΗ έκρηξη και «μπινελίκια» (vid)

Ο Μπαρτζώκας το έκανε ξανά – ΜΥΘΙΚΗ έκρηξη και «μπινελίκια» (vid)

Ποιος είδε τον Μπαρτζώκα και δεν τον φοβήθηκε – Το απίστευτο ξέσπασμα του «ερυθρόλευκου» προπονητή στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου στο ματς με την Ζαλγκίρις.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Ζαλγκίρις στο Κάουνας με 84-73 στο εξ αναβολής παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής της Euroleague, με τους Πειραιώτες να σφραγίζουν την παρουσία τους στα πλέι οφ της διοργάνωσης και να πιάνουν στην 3η θέση την Αρμάνι Μιλάνο.

Το παιχνίδι ήταν πολύ κρίσιμο για τους Ερυθρόλευκους, με αποτέλεσμα να υπάρχει ένταση  και άγχος καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να γίνεται έξω φρενών στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου και να τα… χώνει στους παίκτες του.

Συγκεκριμένα, 23’’ πριν τη λήξη του πρώτου μέρους ο Γκιφάι με τρίποντο έκανε το 39-37 και έβαλε μπροστά στο σκορ την Ζαλγκίρις, προκαλώντας την οργή του προπονητή του Ολυμπιακού, ο οποίος κάλεσε αμέσως τάιμ άουτ για να «ψάλει» στους παίκτες του.

Ο Μπαρτζώκας μόλις έκατσαν στις καρέκλες οι πέντε που βρισκόντουσαν στο παρκέ την ώρα που ευστόχησε ο Γκιφάι στο τρίποντο άρχισε να τους φωνάζει και να τους τα… χώνει, ρίχνοντας διάφορες… ευχές και τον τηλεοπτικό φακό να απαθανατίζει το ξέσπασμά του.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ