Σαντ Ρος: «Δεν πίστευα ότι πήγα στην ΤΣΣΚΑ μέχρι να παίξω τα πρώτα μου ματς στην Ευρωλίγκα»

Σαντ Ρος: «Δεν πίστευα ότι πήγα στην ΤΣΣΚΑ μέχρι να παίξω τα πρώτα μου ματς στην Ευρωλίγκα»

Ο Χάουαρντ Σαντ Ρος του Παναθηναϊκού μίλησε στην Ευρωλίγκα και αναφέρθηκε στη διαδρομή του στα παρκέ, στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αλλά και στην εμπειρία στην ΤΣΣΚΑ.

Ο Χάουαρντ Σαντ Ρος λίγες ώρες πριν το ντέρμπι «αιωνίων» με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την Ευρωλίγκα μίλησε στο επίσημο σάιτ της διοργάνωσης.

Ο γκαρντ/φόργουορντ από την Κούβα που αγωνίζεται από πέρυσι στον Παναθηναϊκό και έχει φορέσει τη φανέλα και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη παραχώρησε δηλώσεις στην Ευρωλίγκα και αναφέρθηκε στους συμπατριώτες του την Ευρώπη και στο αν είχε κάποιον να τον καθοδηγεί.

Ακόμα ο Σαντ-Ρος στάθηκε στη μετακίνηση του από την ΑΕΚ στην ΤΣΣΚΑ, αλλά και για την κατάκτηση του EuroCup με την Νταρουσάφακα του Ντέιβιντ Μπλατ.

Αναλυτικά η συνέντευξη του:

Για το αν είχε κάποιον να τον καθοδηγεί: “Δεν είχα κανέναν οπότε προσπαθώ να καθοδηγώ τους νεότερους με τις εμπειρίες που έχω αποκομίσει”.

Για τους άλλους παίκτες από την Κούβα στην Ευρώπη: “Αισθάνομαι ότι υπάρχουν πολλοί παίκτες που δεν έχουν την ευκαιρία να δείξουν τι αξίζουν όπως εγώ. Υπάρχει πολύ ταλέντο και ειδικά λόγω του πάθους, αφού δεν έχει να κάνει μόνο με τα λεφτά, αλλά και για την αγάπη για το άθλημα και γενικά τον αθλητισμό. Σίγουρα υπάρχει ταλέντο και με το σωστό τρόπο σκέψης μπορούν να γίνουν σπουδαία πράγματα”.

Για το EuroCup με την Νταρουσάφακα: “Ήταν μία σπουδαία εμπειρία και ευχαριστώ το Θεό που τα κατάφερα να κατακτήσω το EuroCup και όπως έχω πει αποτελεί μία από τις κορυφαίες επιτυχίες μου. Έκανα φίλους μέχρι και σήμερα, είχα σπουδαίους συμπαίκτες και διδάχθηκα πολλά”.

Για τη μετακίνηση από την ΑΕΚ στην ΤΣΣΚΑ: “Μου φάνηκε απίστευτη όλη αυτή η διαδρομή από την ΑΕΚ στην ΤΣΣΚΑ και δεν το περίμενα. Ήξερα ότι κάνω καλή σεζόν, αλλά όχι τόσο καλή στα μάτια μου. Όταν μίλησα με τον Ιτούδη και έγινε όλη αυτή η μετακίνηση δεν το πίστευα μέχρι που πέταξα για τη Μόσχα και έπαιξα τα πρώτα μου ματς στην Ευρωλίγκα. Είπα τελικά συμβαίνει στα αλήθεια και ήταν τρομερό”.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ