Επίθεση σε Μποχωρίδη επειδή γελούσε με τον Σλούκα στο τέλος του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (Vid)

Επίθεση σε Μποχωρίδη επειδή γελούσε με τον Σλούκα στο τέλος του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (Vid)

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης γέλασε σε κάτι που του είπε ο Κώστας Σλούκας στο τέλος του ντέρμπι, η κάμερα τον «συνέλαβε» και η στοχοποίηση παίρνει διαστάσεις!

Ο Ολυμπιακός διέλυσε τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ. Το τελικό 101-73 ήταν σκληρό, αλλά και απολύτως δίκαιο με βάση την εικόνα του αγώνα. Και όπως αναμενόταν, προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις στο στρατόπεδο των ηττημένων. Με τον προπονητή και τους παίκτες να μπαίνουν στο στόχαστρο. Αλλά και να στοχοποιούνται. Κάτι που ο Λευτέρης Μποχωρίδης ήταν ο πρώτος που το βίωσε, ελάχιστα λεπτά μετά το τέλος του ντέρμπι στο ΣΕΦ.

Ο Μποχωρίδης ήταν ο μεγάλος… άτυχος της βραδιάς για τον Παναθηναϊκό. Καθώς στο φινάλε του αγώνα, στις κλασικές χειραψίες μεταξύ των ομάδων, ο Κώστας Σλούκας τον πήρε αγκαλιά και κάτι του είπε στο αυτό. Με τον παίκτη του Τριφυλλιού να σκάει ένα χαμόγελο στον παίκτη του Ολυμπιακού και να προχωρούν μαζί προς τα αποδυτήρια.

Αυτό το χαμόγελο που έσκασε ο Μποχωρίδης, έγινε λόγος στοχοποίησης, από ΜΜΕ και από οπαδούς. Με τον Ελληνα γκαρντ να εξελίσσεται σε μαύρο πρόβατο και να κατηγορείται για ασέβεια στον Παναθηναϊκό και έλλειψη συναίσθησης του διασυρμού της ομάδας του.

Μένει να φανεί εάν η ανθρώπινη αντίδραση που είχε ο Μποχωρίδης θα έχει συνέχεια. Διότι δεν είναι λίγοι εκείνοι που εμφανίζονται να ζητούν ακόμη και απομάκρυνση του Ελληνα γκαρντ! Και είναι ντροπή και μόνο το γεγονός ότι τέτοιες ακραίες αντιδράσεις, προκύπτουν ακόμη και από κάποιους που θέλουν να λέγονται δημοσιογράφοι.

Αναλυτικά το βίντεο που προκάλεσε τη στοχοποίηση και την οργή για τον Μποχωρίδη:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ