Τάιμ άουτ Μπαρτζώκα: «Παίζουμε στον Ολυμπιακό και πρέπει να παλέψουμε»! (vid)

Τάιμ άουτ Μπαρτζώκα: «Παίζουμε στον Ολυμπιακό και πρέπει να παλέψουμε»! (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του, και αυτό φάνηκε σε όσα τους είπε κατά την διάρκεια του τελευταίου τάιμ άουτ.

Ο Ολυμπιακός έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό, γνωρίζοντας την ήττα με 92-72 από την Μονακό στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Euroleague.

Φυσικά όπως είναι λογικό σε μια τόσο κακή βραδιά για τους Πειραιώτες, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα μπορούσε να είναι ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του, κάτι που αποδείχθηκε περίτρανα κατά την διάρκεια του τελευταίου τάιμ άουτ που κάλεσε ο Έλληνας τεχνικός.

«Παίζουμε για τον Ολυμπιακό και πρέπει να παλέψουμε! Δεν με νοιάζει αν χάσετε ένα καλάθι, όμως δεν μπορείτε να κοιτάζετε στην άμυνα… Δεν μπορείτε να διαλέγετε ματς για να μην παίξετε

Όταν φωνάζουμε ένα σύστημα, το τρέχουμε όλο, Αν θέλετε να παίζετε χωρίς πάσα, αυτό δεν είναι το παιχνίδι μας. Αυτό θέλει ο αντίπαλος. Ενα λάθος ο ένας, ένα ο άλλος. Παλεύουμε μέχρι το τέλος», ανέφερε χαρακτηριστικά στους παίκτες του ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ