Ματσάρα στην Τουρκία με… ερυθρόλευκο φόντο

Ματσάρα στην Τουρκία με… ερυθρόλευκο φόντο

Η Εφές υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο για την 32η αγωνιστική της EuroLeague και είναι ένα παιχνίδι που ενδιαφέρει άμεσα τον Ολυμπιακό, όσον αφορά την τελική κατάταξη των ερυθρολεύκων.

Ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι διεξάγεται απόψε στη Πόλη, όσον αφορά την τελική κατάταξη στον ομάδων στον βαθμολογικό πίνακα της Euroleague, καθώς η Εφές υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο για την 32η αγωνιστική. Ένα κανονικό ντέρμπι που σαφώς και έχει και Ερυθρόλευκες προεκτάσεις. Διότι ο Ολυμπιακός, η Αρμάνι και η Εφές είναι έναν τρόπο οι τρεις ομάδες που διεκδικούν τα ίσια πράγματα. Την 3η θέση, το πλεονέκτημα έδρας. Και σίγουρα την επιθυμία να μην διασταυρωθούν πριν από το final four. Διότι οι Τούρκοι που είναι οι πιθανότεροι να καταλήξουν 5οι είναι οι πρωταθλητές Ευρώπης. Και ένας αντίπαλος που κανείς δεν θέλει στο διάβα του.

Παιχνίδι λοιπόν που θα ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό το τοπίο όσον αφορά την υπόθεση του πλεονεκτήματος έδρας θα είναι αυτό στην Πόλη μεταξύ της Εφές και της Αρμάνι.

Σε περίπτωση που κερδίσει η ομάδα του Μιλάνου το βράδυ της Πέμπτης (24/3, 19:30) θα πάρει αυτόματα το αβαντάζ, χωρίς να γνωρίζει τη θέση στην οποία θα καταλήξει. Σε πιο δύσκολη θέση βρίσκεται η Εφές που θέλει πάση θυσία τη νίκη καθως πρέπει, έτσι και αλλιώς να κάνει το 4/4 στα επόμενα παιχνίδια. Το τζάμπολ του αγώνα θα δοθεί στις 19:30 και το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 4). Στο παιχνίδι του α’ γύρου στην Ιταλία η Αρμάνι είχε επικρατήσει της Εφές με 75-71.

Λίγο αργότερα αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και η αναμέτρηση μεταξύ της Μακάμπι και της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι μεν Μαδριλένοι δεν θέλουν να μπουν σε περιπέτειες όσο αφορά τη 2η θέση στην κατάταξη, ενώ οι Ισραηλινοί παλεύουν για τα playoffs και το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην τελική οκτάδα. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21:05 και θα υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports Prime.

To πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής:

Πέμπτη 24/3

19:30 Εφές-Αρμάνι Μιλάνο

21:05 Μακάμπι-Ρεάλ Μαδρίτης

Παρασκευή 25/3

21:00 Μονακό-Μπασκόνια

21:00 Βιλερμπάν-Ολυμπιακός

21:00 Άλμπα-Ερυθρός Αστέρας

22:00 Μπαρτσελόνα-Φενέρμπαχτσε

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ