Με πέντε απουσίες κόντρα στον Ολυμπιακό η Βιλερμπάν

Με πέντε απουσίες κόντρα στον Ολυμπιακό η Βιλερμπάν

Η Βιλερμπάν θα παραταχθεί χωρίς πέντε σημαντικούς παίκτες στην αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η Βιλερμπάν θα υποδεχθεί σε λίγη ώρα (21:00) τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Euroleague, μ με τον Τι Τζέι Πάρκερ να ετοιμάζει αρκετές αλλαγές στο ροτέισον του ξεκουράζοντας σημαντικούς παίκτες.

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος τεχνικός αποφάσισε να αφήσει εκτός της αναμέτρησης με τους Ερυθρόλευκους πέντε παίκτες με ενεργό ρόλο στο ροτέισον της ομάδας. Έτσι λοιπόν δεν θα αγωνιστούν απέναντι στους Πειραιώτες οι: Σαρλ Καουντί, Τζέιμς Γκιστ, Γουίλιαμ Χάουαρντ, Πολ Λακόμπ και Βίκτορ Γουεμπανιάμα. Θέση στη 12αδα θα πάρει για πρώτη φορά ο Ρέιμαρ Μόργκαν, ενώ το παρών θα δώσει και ο Ζακαρί Ρισασέ.

Ο λόγος είναι πως αύριο Σάββατο (26/3) οι Γάλλοι θα αντιμετωπίσουν την Γκραβελίν-Ντανκέρκ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου και ο τεχνικός του συλλόγου, όπως είναι λογικό, δίνει βάση στους εγχώριους τίτλους και όχι στη Euroleague, όπου η ομάδα του δεν έχει να κυνηγήσει κάτι.

Μάλιστα αν πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά της διοργάνωσης, τότε θα κληθεί να αγωνιστεί και την Κυριακή (27/3), πράγμα που σημαίνει πως θα δώσει τρεις αγώνες σε ισάριθμες ημέρες!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ