Μπαρτσελόνα – Φενέρμπαχτσε 88-67: «Σκόρπισε» τη Φενέρ και ετοιμάζεται για Ολυμπιακό

Μπαρτσελόνα – Φενέρμπαχτσε 88-67: «Σκόρπισε» τη Φενέρ και ετοιμάζεται για Ολυμπιακό

Η Μπαρτσελόνα έκανε μια τρομερή τρίτη περίοδο και εν τέλει κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 88-67 της Φενέρμπαχτσε, κλειδώνοντας έτσι την πρώτη θέση στη Euroleague.

H Μπαρτσελόνα πάτησε… γκάζι στην τρίτη περίοδο και κατάφερε να επιβληθεί της Φενέρμπαχτσε με σκορ 88-67, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Euroleague. Έτσι οι Καταλανοί «κλείδωσαν» την πρώτη θέση της βαθμολογίας, βελτιώνοντας το ρεκόρ τους στο 21-5, ενώ την ίδια στιγμή οι Τούρκοι έπεσαν στο 9-15, παραμένοντας χαμηλά στον πίνακα.

Κορυφαίοι για το σύνολο του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ήταν οι Νίκολα Μίροτιτς και Άλεξ Αμπρίνες που αμφότεροι σκόραραν από 18 πόντους. Στην άλλη πλευρά, ο Μάρκο Γκούντουριτς είχε 15 πόντους, ενώ άλλους 11 πρόσθεσε ο Ισμέτ Άκπιναρ.

Στο πρώτο μέρος η Μπαρτσελόνα είχε τον έλεγχο του αγώνα, χτίζοντας από νωρίς μια μικρή διαφορά, χωρίς όμως να μπορεί να ξεφύγει στο σκορ. Από την πλευρά της η Φενέρμπαχτσε προσπαθούσε να κρατήσει την επαφή της με τους Καταλανούς, πηγαίνοντας εν τέλει στα αποδυτήρια στο -8 αφού οι Καταλανοί προηγήθηκαν με 42-34.

Η τρίτη περίοδος ήταν και εκείνη που ουσιαστικά έκρινε και την αναμέτρηση. Οι παίκτες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μπήκαν αποφασισμένοι στο παρκέ για να καθαρίσουν την υπόθεση νίκη και το έκαναν. Η Μπαρτσελόνα έτρεξε ένα επιμέρους 28-15 και εκτόξευσε τη διαφορά στους 21 πόντους!

Το παιχνίδι είχε πάρε τον… δρόμο του στο τελευταίο δεκάλεπτο, με τους «μπλαουγκράνα» να διατηρούν τη διαφορά πάνω από τους είκοσι πόντους και εν τέλει να φτάνουν σε μια εύκολη επικράτηση, παίρνοντας έτσι το ροζ φύλλο αγώνα.

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του ματς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ