Εβέν: «Πολύ επικίνδυνη ομάδα ο Παναθηναϊκός, ειδικά στην έδρα του»

Εβέν: «Πολύ επικίνδυνη ομάδα ο Παναθηναϊκός, ειδικά στην έδρα του»

Ο Αβί Εβέν μίλησε εν όψει του αυριανού αγώνα της Μακάμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (29/3, 19:00) και τόνισε ότι πρόκειται για μια πολύ δύσκολη αποστολή για την ομάδα του.

Εν όψει της αυριανής αναμέτρησης της Μακάμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (29/3, 19:00) μίλησε ο Αβί Εβέν και τόνισε πως πρόκειται για μια πολύ δύσκολη αποστολή για την ομάδα του.

Τζον ΝτιΜπαρτολομέο και Τζέιλεν Ρέινολντς κινήθηκαν στο ίδιο μήκος κύματος με τον προπονητή τους, ενώ η «ομάδα του λαού» δεν υπολογίζει στον Κίρι Τόμας.

«Είμαστε στο τελικό στάδιο της κανονικής περιόδου. Θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ επικίνδυνη ομάδα, ειδικά όταν αγωνίζεται στην έδρα της, ενώ γενικά δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στη διοργάνωση», ανέφερε αρχικά ο Αβί Εβέν και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Την περασμένη εβδομάδα πήραμε δύο νίκες μέσα από την άμυνά μας, περιορίζοντας δύο ομάδες. Αυτή την στιγμή ο Παναθηναϊκός δεν είναι στις πρώτες θέσεις της Ευρωλίγκας, αλλά είναι μία ομάδα με επιθετικό ταλέντο και θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά στην άμυνα. Δεν με ενδιαφέρει η τελική βαθμολογία, παρά μόνο το επόμενο ματς. Προφανώς και κάθε ομάδα θέλει να τερματίσει με το καλύτερο δυνατό ρεκόρ, αλλά αυτή την στιγμή μας απασχολεί μόνο ο Παναθηναϊκός».

Από την πλευρά του ο Τζον ΝτιΜπαρτολομέο δήλωσε: «Προφανώς και είναι μία διαφορετική πρόκληση, σε σχέση με τα εντός έδρας ματς, όπου ο κόσμος μας στηρίζει. Είμαστε σε καλό μομέντουμ και πρέπει να συνεχίσουμε να δείχνουμε την ικανότητα που δείχνουμε πρόσφατα».

Τέλος, ο Τζέιλεν Ρέινολντς είπε: «Ο Παναθηναϊκός είναι μία καλή ομάδα. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι πνευματικά και σωματικά για μία μάχη 40 λεπτών. Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να δείξουμε την ικανότητά μας στην άμυνα. Είναι μία μεγάλη σεζόν και κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Θα πρέπει να είμαστε όλοι μαζί και να συνεχίζουμε να πιστεύουμε και να αγωνιζόμαστε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ