Πρίφτης: «Το πρόβλημα μας ήταν αμυντικό, δεν ήταν αρκετή η προσπάθεια των παικτών»

Πρίφτης: «Το πρόβλημα μας ήταν αμυντικό, δεν ήταν αρκετή η προσπάθεια των παικτών»

Ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Μακάμπι στο ΟΑΚΑ και τόνισε πως η προσπάθεια των παικτών του δεν ήταν αρκετή.

Έπειτα από την ήττα του Παναθηναϊκού από την Μακάμπι στο ΟΑΚΑ ο Δημήτρης Πρίφτης ανέφερε πως η ομάδα του είχε αμυντικό πρόβλημα, ενώ τόνισε ότι η προσπάθεια των παικτών του δεν ήταν αρκετή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στην Μακάμπι, έκανε ένα καλό παιχνίδι. Είχαμε ένα καλό πρώτο δεκάλεπτο, αλλά χάσαμε την επαφή στη 2η περίοδο. Για άλλη μια φορά, δεχτήκαμε πολλούς πόντους σε ένα δεκάλεπτο. Σίγουρα, το πρόβλημά μας ήταν αμυντικό. Δεν υπάρχει λόγος να πούμε περισσότερα, σε δυο μέρες έχουμε το δύσκολο ματς με τη Ρεάλ. Έχουμε να διαχειριστούμε τα θέματά μας. Οι παίκτες προσπάθησαν, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό».

Για το αν επηρεάστηκε ο Παναθηναϊκός από την απουσία του Οκάρο Ουάιτ: «Είναι προφανές, ειδικά από τη στιγμή που συνέβη δυο ώρες πριν από το παιχνίδι».

Για την εμφάνιση του Λευτέρη Μαντζούκα: «Δουλεύουμε όλοι, σαν σύλλογος για αυτό. Είναι κάτι πολύ θετικό. Έχει πάρει ευκαιρίες και χρόνο. Δεν θα το πω ευκαιρίες, έχει πάρει χρόνο. Σήμερα έπαιξε καλά, αλλά αυτά πρέπει να συνοδεύονται και με νίκες. Είναι θετική η εμφάνισή του, ένα κέρδος. Αν μπορούμε να πούμε κάτι θετικό για τη σημερινή βραδιά».

Για το αν σκέφτηκε να προστατεύσει τον Μαντζούκα λόγω φάουλ: «Δεν πρόλαβα να τον βγάλω στο 4ο φάουλ, έγινε πολύ γρήγορα. Ίσως έπρεπε να τον είχα βγάλει από το 3ο φάουλ, αλλά θεώρησα πως έπρεπε να τον κρατήσω μέσα. Έπαιζε καλά. Το σκορ δεν με βοήθησε να τον προστατεύσω».

Για τον Τζέρεμι Έβανς: «Τον ξεκίνησα στην πεντάδα, αλλά μετά τον άφησα στην άκρη, βλέποντας πως ο Μαντζούκας ήταν καλός στο πρώτο ημίχρονο. Αυτομάτως πήγε πιο πίσω ο Έβανς. Ίσως στο 2ο ημίχρονο να μπορούσα να τον βάλω αντί του Κασελάκη. Έπαιξα και με τον Παπαπέτρου στο “4”. Προτίμησα τον Λεωνίδα αντί του Τζέρεμι, γιατί τον είχα αρκετή ώρα εκτός. Δεν ξέρω τι ρυθμό θα είχε και αν θα ήταν “ζεστός”».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ