Άσχημα νέα για Μπαρτζώκα ενόψει Μπαρτσελόνα

Άσχημα νέα για Μπαρτζώκα ενόψει Μπαρτσελόνα

Δεν προπονήθηκαν ούτε σήμερα οι Σλούκας και Φαλ και η συμμετοχή τους κόντρα στην Μπαρτσελόνα είναι αμφίβολη. Στα θετικά ότι επέστρεψαν οι Ντόρσεϊ και Παπανικολάου.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για το σπουδαίο ματς της Παρασκευής με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ μετά κόπων και βασάνων.

Οι ερυθρόλευκοι από την αρχή της εβδομάδας έχουν εκτός τους Κώστα Σλούκα και Μουσταφά Φαλ που παραμένουν άρρωστοι και πολύ δύσκολα θα προλάβουν να είναι έτοιμοι για το αυριανό ματς, με τους δυο παίκτες να μην έχουν αγωνιστεί ούτε στο παιχνίδι της Δευτέρας κόντρα στο Περιστέρι.

Από εκεί και πέρα ο Γιώργος Μπαρτζώκας που είδε και τους Σακίλ ΜακΚίσικ, Κώστα Παπανικολάου και Τάιλερ Ντόρσεϊ να χάνουν προπονήσεις λόγω στομαχικών διαταραχών, αναμένεται να τους έχει στη διάθεση του, παρότι ο οργανισμός τους ταλαιπωρήθηκε αρκετά τις τελευταίες μέρες.

Ο πρώτος έχει επιστρέψει στις προπονήσεις από χθες και είναι έτοιμος, ενώ σήμερα γύρισαν στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και οι άλλοι δυο, με τον Έλληνα τεχνικό να τους υπολογίζει μεν, αλλά να μην είναι στο 100%.

Αξίζει να σημειωθεί πως και ο ίδιος ο Μπαρτζώκας μίλησε για την κατάσταση των Σλούκα και Φαλ και τόνισε ότι δύσκολα θα είναι διαθέσιμοι, ενώ τόνισε ότι όλα θα ξεκαθαρίσουν λίγες ώρες πριν το ματς με την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ