ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming: Η Άλμπα Βερολίνου βρίσκεται στη 10η θέση της βαθμολογίας της Ευρωλίγκα με ρεκόρ 11-15, κάτι που αυτομάτως σημαίνει πως δεν προλαβαίνει την οκτάδα. Αυτή την αγωνιστική υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο Βερολίνο, με στόχο μια καλή εμφάνιση.

Ο Παναθηναϊκός μετά τις τρεις σερί ήττες από Ζαλγκίρις, Αρμάνι και Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα, επικράτησε της Μπάγερν (80-67), πριν ηττηθεί στη συνέχεια από τη Μακάμπι (83-95) στο ΟΑΚΑ. Μετά την τελευταία τεράστια επικράτηση με αντίπαλο τη δεύτερη της βαθμολογίας Ρεάλ Μαδρίτης (87-86), οι πράσινοι δίνουν δύο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι σε Άλμπα και Φενέρμπαχτσε, πριν την κρίσιμη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για την Α1.

Οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν στις 21:00 της Τετάρτης, στο Βερολίνο.

ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Πρίφτης: «Να έχουμε καλό σκεπτικό και νοοτροπία»

Ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για το ματς με την Άλμπα, την κατάσταση του Γιόβιτς, αλλά και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που… έρχεται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι μια δύσκολη εβδομάδα αυτή που έρχεται, αν βάλουμε και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Είναι μια εβδομάδα που έχουμε αρχίσει να μαζευόμαστε, όμως τα συνεχόμενα παιχνίδια δε μας αφήνουν μεγάλο χρόνο για προπόνηση μέσα από τους αγώνες μπορεί να διατηρηθεί ο ρυθμός και να μας κάνει καλό. Είναι δύο δύσκολα παιχνίδια με Άλμπα Βερολίνου και Φενέρμπαχτσε. Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και να κλείσουμε τη σεζόν πιο θετικά από ό,τι πήγε το μεγαλύτερο κομμάτι της χρονιάς», ο 53χρονος τεχνικός.

Για το παιχνίδι της Τετάρτης με την Άλμπα στο Βερολίνο είπε: «Να έχουμε καλό σκεπτικό και νοοτροπία, κυρίως στην επίθεση να πασάρουμε τη μπάλα. Να μην κάνουμε βεβιασμένες επιθέσεις, πολλές φορές έχουμε αυτό το σύμπτωμα να είμαστε πιο ομαδικοί. Ταυτόχρονα να μην έχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας. Αρκετές φορές αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δεχόμαστε 30 πόντους σε ένα δεκάλεπτο και σ’ ένα άλλο 10 αυτή η διαφοροποίηση κυρίως αμυντικά πρέπει να την εξαλείψουμε για να είμαστε πιο συνεπής».

Όταν του ζητήθηκε να κάνει έναν απολογισμό για την πορεία της ομάδας του στη διοργάνωση, παρέπεμψε στο… τέλος της σεζόν. «Η συζήτηση αυτή είναι μεγάλη και δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Είχαμε αρκετά προβλήματα σαν Παναθηναϊκός να λύσουμε, αρκετές δυσκολίες και τραυματισμούς, καναμε και τα λάθη μας. Αυτή η συζήτηση θα γίνει στο τέλος της σεζόν ολοκληρώνοντας τη χρονιά».

Τέλος, για το πότε θα επιστρέψει ο Γιόβιτς είπε: «Θα είναι εκτός για κάποιες μέρες, δεν ξέρω πόσες ακριβώς. Δύσκολο να αγωνιστεί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Είναι πολύ ευαίσθητος ο τραυματισμός του θα χάσει περίπου δύο μήνες. Αυτό ήταν ένα πλήγμα για την ομάδα, περάσαμε ένα διάστημα χωρίς αυτόν, μας δίνει μια ποιότητα».

ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Μέικον για Παπαπέτρου: «Υπέροχο ότι είναι πίσω ο leader της ομάδας»

Ο Ντάριλ Μέικον σχολίασε το ματς με την Άλμπα Βερολίνου, αλλά και την επιστροφή στη δράση του Ιωάννη Παπαπέτρου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βγούμε και να παίξουμε όπως απέναντι στη Ρεάλ. Νομίζω πως ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας σε αυτή τη σεζόν, ίσως το καλύτερο. Παραμείναμε όλοι μαζί, παραμείναμε ήρεμοι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Εκτελέσαμε σωστά το πλάνο μας και στις δύο πλευρές του παρκέ. Θεωρώ πως αν παίξουμε όπως με τη Ρεάλ δεν θα έχουμε πρόβλημα στο Βερολίνο. Όπως και να έχει, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς παίζουμε μακριά από την έδρα μας. Προφανώς ό,τι κι αν κάναμε στα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια μας αποδείχθηκε πως δεν ήταν αρκετό. Θέλουμε να μείνουμε ενωμένοι, να παίξουμε σωστό μπάσκετ και όλα θα είναι καλά».

Για την επιστροφή των τραυματιών και ειδικότερα του Ιωάννη Παπαπέτρου: «Με την επιστροφή και αυτών των παιδιών είμαστε πολύ δυνατοί. Τους περιμέναμε να γυρίσουν και είναι υπέροχο συναίσθημα που έχουμε ξανά μαζί τον αρχηγό μας, τον leader της ομάδας μας αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά. Αυτό που θέλουμε είναι να τελειώσουμε δυνατά τη σεζόν και όλοι μαζί».

ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας |
Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ