Πρίφτης: «Κακό παιχνίδι, περιμένουμε τα νεότερα για τον Νέντοβιτς»

Πρίφτης: «Κακό παιχνίδι, περιμένουμε τα νεότερα για τον Νέντοβιτς»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε για την ήττα από την Αλμπα και τόνισε ότι περιμένει τα νεότερα για τον τραυματισμό που υπέστη ο Νέντοβιτς.

Όλα τα είχε ο Παναθηναϊκός, ο τραυματισμός του Νέντοβιτς του έλειπε.

Ο Σέρβος γκαρντ του Τριφυλλιού τραυματίστηκε στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού με την Αλμπα στο Βερολίνο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να φανεί το μέγεθος του προβλήματος.

Ενας τραυματισμός που προβληματίζει έντονα τον Δημήτρη Πρίφτη, ο οποίος στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι περιμένει να μάθει τα νεότερα για την κατάσταση του Νεμάνια Νέντοβιτς.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν ένα κακό παιχνίδι για εμάς. Συγχαρητήρια στην Άλμπα, έπαιξε πραγματικά καλά. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι πολύ άσχημα στην 1η περίοδο και στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού δεν ματσάραμε τον ρυθμό τους ούτε στο τρανζίσιον, ούτε στο σετ παιχνίδι. Είχαμε κάποιες εκλάμψεις, δοκιμάσαμε την ζώνη. Όμως, αυτό το ελεύθερο παιχνίδι της Άλμπα με τη συνεχή κίνηση είναι δύσκολο για την άμυνα. Το χειρότερο, φυσικά, είναι ο τραυματισμός του Νέντοβιτς. Θα πρέπει να δούμε πόσο σοβαρός είναι».

Και όσα είπε στο flash interview: «Είχαμε ένα πάρα πολύ άσχημο πρώτο δεκάλεπτο. Προσπαθήσαμε στη συνέχεια αλλά ήμασταν κακοί στην άμυνα. Το σημαντικό στο παιχνίδι δεν είναι η ήττα, αλλά ο τραυματισμός του Νέντοβιτς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ