Παναθηναϊκός: Ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του στη Eurolegue κόντρα στη Φενέρ

Παναθηναϊκός: Ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του στη Eurolegue κόντρα στη Φενέρ

Ο Παναθηναϊκός απόψε (8/4, 20:00) ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του στη Euroleague κόντρα στη Φενέρ στη Τουρκία σε μια πρόβα τζενεράλε εν όψει του ντέρμπι της Δευτέρας.

Ο Παναθηναϊκός σήμερα (8/4, 20:00) ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του στη Euroleague στη Τουρκία κόντρα στη Φενέρμπαχτσε για την 34η αγωνιστική, στην χειρότερη χρονιά του στην διοργάνωση και κινδυνεύει να βρεθεί στη τελευταία θέση αν δεν πάρει το ροζ φύλο αγώνα.

Το τριφύλλι προέρχεται από μια ακόμα ήττα αυτή κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου με 87-78 για την 19η εξ αναβολής αγωνιστική. Έτσι, οι πράσινοι υποχώρησαν στο 8-19 και αναζητούν μια νίκη στην Τουρκία για να αποφύγουν την τελευταία θέση στη διοργάνωση, αλλά και για να ανακτήσουν την αυτοπεποίθηση τους εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την προσεχή Δευτέρα (11/4) για τη Basket League.

Ο Δημήτρης Πρίφτης δεν θα έχει στη διάθεση τον Νεμάνια Νέντοβιτς που υπέστη διάστρεμμα στο προηγούμενο παιχνίδι που επέστρεψε στην Αθήνα για να ξεκινήσει την θεραπεία του, αλλά και τον Στέφαν Γιόβιτς που δεν έχει αποθεραπευτεί πλήρως, ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Νίκος Χουγκάζ.

Η Φενέρμπαχτσε και αυτή απέτυχε να μπει στα πλέι οφ της Euroleague αν και είχαν φτιάξει ένα ανταγωνιστικό σύνολο το περασμένο καλοκαίρι. Η τουρκική ομάδα επικράτησε με 81-76 εντός έδρας της Μπάγερν Μονάχου τη Δευτέρα σε εξ αναβολής συνάντηση, διέκοψαν το σερί των 6 ηττών και ανέβηκαν στο 10-16.

Ο Τζόρτζεβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Νάντο Ντε Κολό, Ταρίκ Μπιμπέροβιτς και Αχμέτ Ντουβερίογλου, οι οποίοι είναι τραυματίες, ενώ αναμένεται να προφυλαχθεί και ο Μάρκο Γκούντουριτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ