Εβέν: «Να κερδίσουμε το τελευταίο ματς μπροστά στον κόσμο μας»

Εβέν: «Να κερδίσουμε το τελευταίο ματς μπροστά στον κόσμο μας»

Ο Αβί Εβέν μίλησε εν όψει του αυριανού αγώνα της Μακάμπι με τη Φενερμπαχτσέ (13/4, 19:30) και τόνισε ότι η ομάδα του θέλει τη νίκη για τον κόσμο της.

Η Μακάμπι υποδέχεται τη Φενερμπαχτσέ (13/4, 19:30) για την εξ αναβολής 28η αγωνιστική και τελευταία της κανονικής διάρκειας της Euroleague.

Ο Αβί Εβέν μίλησε εν όψει της εν λόγω αναμέτρησης, η οποία διαμορφώνει τα ζευγάρια των play-offs, καθώς η ισραηλινή ομάδα μπορεί να διαλέξει αντίπαλο, όμως εκείνος τόνισε πως οι παίκτες του θα παίξουν για τη νίκη, προκειμένου να κάνουν χαρούμενο τον κόσμο τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη Φενερμπαχτσέ: «Θα παίξουμε απέναντι σε μια ταλαντούχα ομάδα, σε κάθε θέση, που έχει αποδείξει ότι μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε. Δεν έχουν πίεση γιατί δεν μπορούν να προκριθούν στα play-offs και μερικές φορές αυτή η κατάσταση είναι επικίνδυνη σε τέτοιου είδους παιχνίδια και πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο προετοιμασμένοι και έτοιμοι να κερδίσουμε το τελευταίο παιχνίδι μπροστά στο κοινό μας».

Για το αν σκοπεύει να ηττηθεί ώστε να πέσει με την Αρμάνι: «Δεν ξέρω αν η Ρεάλ Μαδρίτης είναι καλύτερη ομάδα από το Μιλάνο. Αυτά είναι εικασίες και δεν με αφορούν. Επίσης, δεν υπάρχει σωστή απάντηση σε αυτό. Ο καθένας προσεγγίζει διαφορετικά τις καταστάσεις και το σέβομαι αυτό. Υπάρχουν εκείνοι που ίσως προτιμούσαν να χάσουν».

Για την έως τώρα πορεία της ομάδας του: «Χαρούμενοι και περήφανοι για αυτό που κάναμε. Τώρα, δεν κοιτάμε πίσω μας».

Για το αν οι ομάδες από τη θέση 5-7 φέτος είναι πιο ανταγωνιστικές από τις περσινές: «Η αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο (σχετικά για τις εφετινές ομάδες στις θέσεις 5-7). Υπάρχουν πολύ καλές ομάδες που έχουν φτάσει στα play-offs».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ