Τι γίνεται με το συμβόλαιο του Μπαρτζώκα στον Ολυμπιακό – Όλες οι συμφωνίες στη Euroleague (Vids, Pics)

Τι γίνεται με το συμβόλαιο του Μπαρτζώκα στον Ολυμπιακό – Όλες οι συμφωνίες στη Euroleague (Vids, Pics)

Το συμβόλαιο του Γιώργου Μπαρτζώκα με τον Ολυμπιακό και όλες οι συμφωνίες των προπονητών της Euroleague. Πλήρης πίνακας και ανάλυση...

Η σεζόν στην Euroleague ολοκληρώνεται σιγά-σιγά, καθώς οι οκτώ καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης από την ερχόμενη εβδομάδα ρίχνονται στην μάχη των playoffs με στόχο ένα εισιτήριο για το Final Four που θα διεξαχθεί τον Μάιο στο Βελιγράδι.

Είναι δεδομένο πως για την επιτυχία ή για την αποτυχία κάποιας ομάδας μεγάλο μερίδιο ευθύνης φέρουν οι προπονητές. Πάντως τα συμβόλαια ολοκληρώνονται το φετινό καλοκαίρι, όπως και αυτό του Γιώργου Μπαρτζώκα με τον Ολυμπιακό, αλλά είναι δεδομένο πως, μετά την φετινή πετυχημένη πορεία της ομάδας στην Euroleague, οι άνθρωποι των ερυθρολεύκων θα κάνουν ότι είναι δυνατόν για να παραμείνει ο Έλληνας τεχνικός και τη νέα σεζόν στο Λιμάνι.

Αξίζει να σημειωθεί πως το μέλλον πολλών προπονητών θεωρείται αβέβαιο για την επόμενη χρονιά, ειδικά αυτών που βρίσκονται στις ρωσικές ομάδες, γιατί ακόμα παραμένει άγνωστο αν θα λάβουν μέρος τη νέα σεζόν στην διοργάνωση μετά τον φετινό αποκλεισμό, λόγω της στρατιωτικής εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Γιώργος Μπαρτζώκας 

O Γιώργος Μπαρτζώκας κατάφερε τη φετινή χρονιά να παρουσιάσει ένα δεμένο σύνολο, το οποίο έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ και ο Ολυμπιακός τερμάτισε στη δεύτερη θέση της Regular Season της Euroleague, πίσω μόνο από την Μπαρτσελόνα και παράλληλα να πάρει και το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Μονακό.

Το συμβόλαιο του Έλληνα τεχνικού λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια πληροφορία όσον αφορά το μέλλον του. Το σίγουρο είναι πως μετά την επιτυχημένη πορεία του Ολυμπιακού στην Euroleague, άσχετα με το τι θα κάνει στα playoffs, οι άνθρωποι των ερυθρολεύκων είναι απολύτως βέβαιο πως θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να τον κρατήσουν και τη νέα χρονιά στο λιμάνι.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού πάντως θεωρεί πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στους ερυθρολεύκους μιας και η φετινή σεζόν μέχρι τώρα κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη και δεν θα ήθελαν σε καμία περίπτωση το ερχόμενο καλοκαίρι να μπουν σε διαδικασία εύρεσης νέου τεχνικού.

Αβί Εβέν 

H Mακάμπι Τελ Αβίβ μετά τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα κατά την διάρκεια της σεζόν πήρε την απόφαση να τερματίσει την συνεργασία της με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και την θέση του στον πάγκο της ομάδας του λαού πήρε ο Εβί Εβέν. O Iσραηλινός τεχνικός κατάφερε να οδηγήσει την Μακάμπι στα playoffs της Euroleague και η πορεία του πάγκο της ομάδας κρίνεται πετυχημένη. Πάντως αν θα συνεχίσει και την νέα αυτό προς το παρόν παραμένει αβέβαιο.

Η Μακάμπι έχει σαν στόχο της για την τεχνική ηγεσία τον Τσάβι Πασκουάλ, ωστόσο θα πρέπει να παραμένει για να δει τι θα γίνει με τις ρωσικές ομάδες την νέα σεζόν και αν θα πάρουν την άδεια για να λάβουν μέρος.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BasketNews.com (@basketnews)

Ισραέλ Γκονσάλες

O Ισραέλ Γκονζάλες στην αρχή της σεζόν ήταν βοηθός προπονητή του Ρενέσες, ωστόσο μετά την απόλυση ανέλαβε ως πρώτος προπονητής και ο 47χρονος Ισπανός τεχνικός κατάφερε να φτάσει την Άλμπα Βερολίνου μέχρι της 10η θέση της Euroleague, ωστόσο ήταν αργά για να καταφέρει να διεκδικήσει την είσοδο της στα playoffs της διοργάνωσης. Πάντως οι δύο πλευρές θέλουν να συνεχίσουν μαζί και την νέα σεζόν και οι συμφωνία τους μπορεί να συμβεί και πριν από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Νέβεν Σπάχια 

Ο Νέβεν Σπάχια ανέλαβε την Μπασκόνια τον περασμένο Νοέμβριο μετά την αποχώρηση του Ντούσκο Ιβάνοβιτς από την τεχνική ηγεσία, ωστόσο για μια ακόμα χρονιά η ισπανική ομάδα άργησε να βγάλει αντίδραση και δεν κατάφερε να μπει στα playoffs της Euroleague. Το συμβόλαιο στου Σέρβου τεχνικού λήγει το προσεχές καλοκαίρι και η παραμονή του στην ομάδα θα κριθεί από την πορεία που θα έχει η ομάδα στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Ντέγιαν Ράντονιτς

Ένα ακόμα συμβόλαιο που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι είναι του Ντέγιαν Ράντονιτς με τον Ερυθρό Αστέρα. Την φετινή σεζόν η ομάδα του Βελιγραδίου δεν είχε βλέψεις για την οκτάδα της Euroleague λόγω του περιορισμένου της μπάτζετ. Πλέον το μέλλον κρίνεται από την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, αλλά το πιο πιθανό είναι πως θα παραμείνει και την νέα σεζόν στην σερβική ομάδα.

Γιώργος Βόβορας

O Παναθηναϊκός ξεκίνησε την σεζόν με τον Δημήτρη Πρίφτη στον πάγκο, όμως η απογευτητική πορεία της ομάδας στην Euroleague, αλλά και οι συνεχόμενες ήττες από τον Ολυμπιακό έφεραν σημαντικές αλλαγές στον πάγκο της ομάδας στην μέση της σεζόν. Πλέον την τεχνική ηγεσία της ομάδας ανέλαβε ο Γιώργος Βόβορας που επιστρέφει στην ομάδα για ακόμη μια φορά μέχρι το τέλος τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Κανείς δεν μπορεί να ξέρει πιο θα είναι το μέλλον του Έλληνα τεχνικού στην ομάδα του τριφυλλιού μετά το τέλος της σεζόν, αλλά σίγουρα αυτό θα εξαρτηθεί από το τι θα γίνει στο ελληνικό πρωτάθλημα και το αν ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Σάσα Τζόρτζεβιτς

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μπορεί το περασμένο καλοκαίρι να υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Φενέρμπαχτε, όμως η παραμονή στην ομάδα πλέον θα κριθεί από την πορεία της Φενερ στο τουρκικό πρωτάθλημα, αφού στην Euroleague δεν τα κατάφερε να προκριθεί στα playoffs. Πιο συγκεκριμένα υπάρχει ένας ειδικός όρος στο συμβόλαιο του που λέει πως θα πρέπει η ομάδα να βρεθεί στο Final Four ή να κατακτήσει το πρωτάθλημα για να παραμείνει και την νέα σεζόν.

Ο στόχος του Final Four της Euroleague έχει χαθεί και πλέον απομένει η διεκδίκηση του τούρκικου πρωταθλήματος, κάτι που σίγουρα δεν θα είναι εύκολο κόντρα στην πρωταθλήτρια Τουρκίας Εφές.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BasketNews.com (@basketnews)

ΠΗΓΗ: Basketnews

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ