Σοκ με Μάρτιν στον Ολυμπιακό!

Σοκ με Μάρτιν στον Ολυμπιακό!

Μεγάλο πρόβλημα για τον Ολυμπιακό λίγη ώρα πριν το τζάμπολ στο ΣΕΦ με τη Μονακό. Εκτός αποστολής ο Χασάν Μάρτιν!

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Ολυμπιακό! Λίγη ώρα πριν το τζάμπολ του game 1 κόντρα στη Μονακό, ο Χασάν Μάρτιν τέθηκε εκτός αποστολής.

Ο Αμερικανός σέντερ ταλαιπωρείται από τραυματισμό και δε θα μπορέσει να ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα κόντρα στους Μονεγάσκους.

Συγκεκριμένα, ο Μάρτιν έχει υποστεί αιμάτωμα στην έξω επιφάνεια του δεξιού μηρού, με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ άουτ για την πρώτη μάχη του ΣΕΦ.

Μεγάλος… πονοκέφαλος για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, που δε θα έχει στη διάθεσή του ένα σημαντικό «όπλο» στο πρώτο ματς του Ολυμπιακού για τα playoffs της Euroleague. Στην εφετινή αγωνιστική περίοδο, ο 26χρονος παίκτης μετράει 5.4 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 6.4 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 14:07 σε 28 ματς.

Τα λεπτά στη θέση του backup σέντερ αναμένεται να μοιραστούν ο Λιβιό Ζαν-Σαρλ κι ο Κουίνσι Έισι. Θυμίζουμε, πως την Παρασκευή (22/4), ο Ολυμπιακός υποδέχεται ξανά στο ΣΕΦ τη Μονακό στο game 2 της σειράς και μένει να φανεί αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ο Χασάν Μάρτιν.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ