ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΟΝΑΚΟ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΟΝΑΚΟ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΟΝΑΚΟ LiveStreaming:

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε ιδανικά την προσπάθειά του στα playoffs της Ευρωλίγκα, αφού επικράτησε με 71-54 της Μονακό, στο ΣΕΦ, κάνοντας το πρώτο βήμα για πρόκριση στο Final 4 της διοργάνωσης. Μια εξαιρετική σεζόν για τους παίκτες του Μπαρτζώκα, βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σημείο, με τους ερυθρόλευκους να θέλουν να κάνουν το 2-0, εκμεταλλευόμενοι το πλεονέκτημα έδρας, εξασφαλίζοντας παράλληλα πως η σειρά, ακόμη και στο χειρότερο σενάριο θα επιστρέψει στο Φάληρο. Στο τελευταίο ματς, την Τετάρτη, κορυφαίοι ήταν οι Πρίντεζης (12π.), ΜακΚίσικ (12π.), με τους Ουόκαπ (11), Βεζένκοβ (10) και Σλούκα (10), να έχουν επίσης διψήφιο αριθμό πόντων.

Τα κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ είναι εδώ

Η Μονακό μπήκε δυναμικά στην πρώτη περίοδο του πρώτου αγώνα, όμως δεν ήταν παραγωγική από τη στις δύο επόμενες περιόδους, επιτρέποντας στον Ολυμπιακό να χτίσει διαφορά ασφαλείας και να κλειδώσει την πρώτη νίκη στη σειρά. Η γαλλική ομάδα δοκιμάζεται για 2η φορά σε δύο μέρες στο Φάληρο, ψάχνοντας σίγουρα καλύτερη εμφάνιση από εκείνη του πρώτου αγώνα. Ξεχώρισαν οι Τζέιμς (10 π.), Χολ (10 π.) και Λι (9 π.), ενώ χαμηλά -για τα δεδομένα τους- έμειναν οι Μπέικον και Ντιαλό.

Οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν στις 19:00της Παρασκευής.

 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΟΝΑΚΟ LiveStreaming |Μπαρτζώκας: «Κάναμε καλή δουλειά, αλλά είναι μόνο το πρώτο ματς»

 Ο τεχνικός του Ολυμπιακού δήλωσε ικανοποιημένος με την εικόνα του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ και τη μεγάλη νίκη απέναντι στη Μονακό, ωστόσο τόνισε πως η σειρά έχει ακόμα πολύ δρόμο…

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ματς: «Η άμυνά μας ήταν καθοριστική. Ο Ουόκαπ ήταν εξαιρετικός. Αλλά τους περιορίσαμε στα δίποντα που είναι ισχυροί. Κάναμε καλή δουλειά, αλλά είναι μόνο το πρώτο ματς.

Για το τι θέλει να διορθώσει η ομάδα του για το δεύτερο παιχνίδι: «Θέλουμε να διορθώσουμε κάποια λάθη και να πασάρουμε καλύτερα. Πιστεύαμε ότι το ματς θα τελειώσει από την πρώτη περίοδο και δεν είναι έτσι».

Τα κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ είναι εδώ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΟΝΑΚΟ LiveStreaming |Ουόκαπ: «Εχουμε δρόμο για την πρόκριση – Ετσι σταμάτησα τον Τζέιμς»

Μετά το τέλος του ματς, ο Τόμας Ουόκαπ εμφανίστηκε χαρούμενος με τη νίκη των ερυθρολεύκων, υπογραμμίζοντας ωστόσο πως δεν έχει κριθεί ακόμα καμία πρόκριση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ούοκαπ:

«Κάναμε τη δουλειά μας, είμαστε χαρούμενοι αλλά δε τελειώσαμε. Δε νιώθω εξαντλημένος, κάναμε το 1-0, είμαι χαρούμενος για αυτό και είναι μια νίκη που θα παίξει ρόλο για τη συνέχεια.

Πρέπει να μαζέψουμε τη συγκέντρωσή μας και να προχωρήσουμε. Ελπίζω να κάνουμε το ίδιο παιχνίδι και την Παρασκευή, ήταν μια καλή ομαδική δουλειά.

Για την άμυνά του στον Τζέιμς: «Μπορώ να παίζω έτσι, μου αρέσει να παίζω έτσι. Ήξερα πως έπρεπε να περιορίσω έναν πολύ καλό παίκτη και βοήθησε όλη η ομάδα σε αυτό. Ο Τζέιμς δεν είχε ενεργό ρόλο και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε όλοι μαζί».

Για τη συνέχεια: «Θα είμαστε αύριο εδώ ξανά για να είμαστε ξανά έτοιμοι. Το δεύτερο παιχνίδι είναι πολύ κοντά και είναι τελείως διαφορετικό, δεν υπάρχει χρόνος να σκεφτείς και να μείνεις στο σήμερα».

 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΟΝΑΚΟ LiveStreaming | Λινκς για το παιχνίδι…

 Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ