Ομπράντοβιτς: «Πρέπει να βγάλουμε την ίδια επιθετικότητα που βγάζει ο Ολυμπιακός»

Ομπράντοβιτς: «Πρέπει να βγάλουμε την ίδια επιθετικότητα που βγάζει ο Ολυμπιακός»

Την ίδια επιθετικότητα που βγάζει ο Ολυμπιακός θα πρέπει να βγάλει η Μονακό για να έχει ελπίδες σύμφωνα με τον Σάσα Ομπράντοβιτς.

Στη δυσκολία του να αγωνίζεσαι στο ΣΕΦ και τον κόσμο του Ολυμπιακού στάθηκε ο Σάσα Ομπράντοβιτς εν όψει του Game 2 (19:30).

Ο προπονητής της Μονακό ανέφερε πως ο Ολυμπιακός παίζει πάντα στο όριο του φάουλ και δυσκολεύει με αυτόν τον τρόπο τον αντίπαλο, καθώς κάλεσε τους παίκτες του να δείξουν την επιθετικότητα που βγάζουν και οι Ερυθρόλευκοι.

«Νομίζω ήταν εμφανές το πόσο δύσκολο είναι να παίζεις σε αυτό το γήπεδο. Ο Ολυμπιακός παίζει πάντα στο όριο του φάουλ και οι διαιτητές προσαρμόζονται σε αυτό που τους αρέσει να παίζουν. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να προσαρμοστούμε, να μείνουμε ήρεμοι και να κάνουμε αυτά που συνηθίζουμε ως ομάδα. Πρέπει να βγάλουμε την ίδια επιθετικότητα που βγάζει ο Ολυμπιακός για να έχουμε πιθανότητες εδώ.

Νομίζω πως αυτό μας έλειψε στο πρώτο ματς. Δεν ήμασταν τόσο επιθετικοί όσο είχαμε συνηθίσει μέσα στην χρονιά. Ίσως η ατμόσφαιρα να μας έβαλε περισσότερη πίεση που έπρεπε να διαχειριστούμε. Δεν είναι εύκολο να αλλάξεις πολλά πράγματα όσον αφορά την τακτική. Τίποτα δεν πρέπει να επηρεάσει την συγκέντρωσή μας μέσα στο παιχνίδι. Οι αντίπαλοι, οι διαιτητές, οι φίλαθλοι… Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλους τους παράγοντες και να αντιδράσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», ανέφερε ο Ομπράντοβιτς, λίγες ώρες πριν από το μεγάλο παιχνίδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ