Λάσο: «Κανείς μας δεν πίστευε ότι αυτή η σειρά θα πήγαινε στο 2-0»

Λάσο: «Κανείς μας δεν πίστευε ότι αυτή η σειρά θα πήγαινε στο 2-0»

Ο Πάμπλο Λάσο ξεκαθάρισε πως κανείς στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν πίστευε πως η σειρά με τη Μακάμπι θα ήταν 2-0 υπέρ των Μαδριλένων.

Η Ρεάλ Μαδρίτης μετά από ένα μεγάλο διάστημα πτώσης έχει προκαλέσει έκπληξη ακόμη και στον ίδιο τον προπονητή της, τον Πάμπλο Λάσο, με την πορεία της στα playoffs της Euroleague, καθώς υπερασπίστηκε στο απόλυτο την έδρα της απέναντι στη Μακάμπι.

«Κανείς από την ομάδα μας δεν πίστευε πως αυτή η σειρά θα πήγαινε στο 2-0. Συνεργάτες μου έλεγαν πως η Μπάγερν δεν θα μπορούσε να κερδίσει την Μπαρτσελόνα και πως η Εφές θα έφτανε στο 0-2. Οι νίκες δεν είναι δεδομένες, πρέπει να τις κερδίσεις με το σπαθί σου.

Έχω πολλή πίστη σε αυτή την ομάδα, πιστεύω πως έχουμε σπουδαίους παίκτες και είναι υποχρέωσή μου να παίρνω το μέγιστο από όλους για το καλό της ομάδας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της «Βασίλισσας».

Για το πόσο κοντά θεωρεί τη Ρεάλ στο έβδομο Final 4 την τελευταία δεκαετία, είπε: «Ακόμη δεν έχουμε πετύχει τίποτα. Απέχουμε ακόμη μια νίκη από την πρόκριση. Θα είναι δύσκολο το επόμενο παιχνίδι απέναντι στη Μακάμπι. Παραμένει μια πολύ επικίνδυνη ομάδα με πολύ επιθετικό ταλέντο και ικανότητα να τρέξει μεγάλα σερί, ενώ στην έδρα της παρουσιάζεται πάντα πιο ισχυρή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ