Τζέιμς: «Έχω σεβασμό για τον Ολυμπιακό» (vid)

Τζέιμς: «Έχω σεβασμό για τον Ολυμπιακό» (vid)

Για τον σεβασμό που τρέφει προς τον Ολυμπιακό μίλησε ο Μάικ Τζέιμς στο podcast του Τζο Αρλάουκας.

Στο podcast του Τζο Αρλάουκας για την Euroleague φιλοξενήθηκε ο Μάικ Τζέιμς πριν την έναρξη της σειράς της Μονακό με τον Ολυμπιακό. Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού τόνισε μεταξύ άλλων πως τρέφει σεβασμό για τους «ερυθρόλευκους» ενώ αναφέρθηκε και στην πρώτη του εμπειρία στο ΣΕΦ όταν είχε χάσει το ντέρμπι ως παίκτης των «πράσινων» επειδή είχε σπάσει το χέρι του.

«Ο Ολυμπιακός παίζει καλά φέτος, ειδικά στην έδρα τους. Θα με περιμένουν εκεί λόγω της προϊστορίας μου στον Παναθηναϊκό (σ.σ. η συνέντευξη είχε γίνει πριν τα πρώτα ματς στο ΣΕΦ). Έχω σεβασμό για ό,τι κάνει ο Ολυμπιακός ως αντίπαλος. Παίζουν σωστό μπάσκετ, σκληρά και σαν ομάδα. Γι’ αυτό τους αξίζει σεβασμός. Ο κόουτς Μπαρτζώκας έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Το τρομακτικό σε αυτή τη σειρά είναι πως και οι δύο ομάδες παίζουν πολύ καλά, είναι σε πολύ καλή κατάσταση», είπε αρχικά ο Τζέιμς.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην πρώτη του εμπειρία από το ΣΕΦ, όταν είχε χάσει ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό επειδή είχε σπάσει ένα τζάμι σε προπόνηση του Παναθηναϊκού και είχε τραυματιστεί: «Ήμουν τραυματίας και δεν έπαιξα στο πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό. Χάσαμε με περίπου 30 πόντους και μετά επιστρέφοντας στο γήπεδο μάς περίμεναν οπαδοί και φώναζαν. Εγώ είχα το χέρι μου σε νάρθηκα και έλεγα ‘ρε παιδιά, εγώ δεν έπαιζα καν, αφήστε με να πάω στο αμάξι μου’. Ο προπονητής μας απολύθηκε την επόμενη μέρα, ήταν μια δύσκολη βραδιά. Την άλλη φορά είχαμε κερδίσει. Είναι καλό να κερδίζεις εκεί, γιατί καλύπτει κάποιες τρύπες στη σεζόν σου. Έχεις ήσυχες τις επόμενες τουλάχιστον τρεις εβδομάδες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ