Αναντολού Έφες – Αρμάνι Μιλάνο 77-65: «Καθάρισαν» Μίτσιτς και Λάρκιν

Αναντολού Έφες – Αρμάνι Μιλάνο 77-65: «Καθάρισαν» Μίτσιτς και Λάρκιν

Με τους Βασίλιε Μίτσιτς και Σέιν Λάρκιν να παίρνουν τα... όπλα τους στα τελευταία λεπτά, η Αναντολού Έφες κατάφερε να επικρατήσει της Αρμάνι Μιλάνο με σκορ 77-65 στην Πόλη και να κάνει το 2-1 στη σειρά.

Μπορεί η Αρμάνι Μιλάνο να επέστρεψε αρκετές φορές από διψήφιες διαφορές στο ματς, όμως η Αναντολού Έφες είδε τους Βασίλιε Μίτσιτς και Σέιν Λάρκιν να βάζουν τα πράγματα στη… θέση τους στα τελευταία λεπτά του αγώνα, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν με σκορ 77-65, κάνοντας παράλληλα το 2-1 στη σειρά.

Οι Ιταλοί παρατάχθηκαν στο παρκέ χωρίς τους Ντιλέινι και Μέλι, έχοντας σε κακή μέρα τον Σέρχι Ροντρίγκεθ που ήταν φανερά επηρεασμένος από τον τραυματισμό του, ενώ πολύ άστοχος ήταν και ο Σαβόν Σιλντς. Παρ’ όλα αυτά οι παίκτες του Έτορε Μεσίνα πάλεψαν μέχρι το τέλος, πέρασαν ακόμα και μπροστά, όμως η κλάση των Μίτσιτς και Λάρκιν δεν άφησαν περιθώρια, με τους δυο τους να «καθαρίζουν» το ματς.

Για τους νικητές ο Σέρβος γκαρντ είχε 20 πόντους, ενώ ο Λάρκιν πρόσθεσε άλλους 16, την ίδια στιγμή που εξαιρετικό αγώνα έκανε και ο Τιμπόρ Πλάις με 17. Από την άλλη πλευρά, ο Ντέβον Χολ πάλευε μόνος του με 16 πόντους και 5 ασίστ, ενώ 11 είχε ο Τζέριαν Γκραντ.

Θυμηθείτε ΕΔΩ την εξέλιξη του αγώνα*

Το πρώτο μέρος ξεκίνησε με τους Βασίλιε Μίτσιτς και Τιμπόρ Πλάις να κάνουν μεγάλη ζημιά στην Αρμάνι, με αποτέλεσμα η Έφες να πάρει από νωρίς το προβάδισμα στο παιχνίδι. Οι Τούρκοι κατάφεραν να προηγηθούν με διψήφια διαφορά στα μέσα της περιόδου (21-11), όμως οι Ιταλοί δεν άφησαν το ματς να ξεφύγει περισσότερο. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, οι παίκτες του Έτορε Μεσίνα άρχισαν καλύτερα, πλησιάζοντας ακόμα περισσότερο (29-26). Ένα σερί όμως 13-2 της Έφες έστειλε τη διαφορά στο +14. Η Αρμάνι όμως δεν τα παράτησε και με ένα δικό της 7-0 σερί έκανε το 42-35 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην τρίτη περίοδο η Έφες έφτασε ξανά στο +10 (47-37) όμως οι Ιταλοί έβγαλαν ξανά αντίδραση και παρέμειναν κοντά στο σκορ, καταφέρνοντας να πλησιάσουν στον έναν πόντο (57-56) με το τέλος του δεκαλέπτου. Η Αρμάνι πάλεψε «με νύχια και με δόντια» καταφέρνοντας μάλιστα να περάσει και μπροστά με δύο πόντους (63-61) όμως ο Μίτσιτς και Λάρκιν αποδείχθηκαν ασταμάτητοι με δικά τους καλάθια γύρισαν το ματς, χαρίζοντας τη νίκη και το πλεονέκτημα στην ομάδα τους.

Τα δεκάλεπτα: 25-17, 42-35, 59-56, 77-65.

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του ματς*

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ