Κλείνει Σίβα ο Παναθηναϊκός – Ερχεται άμεσα στην Ελλάδα (Vids)

Κλείνει Σίβα ο Παναθηναϊκός – Ερχεται άμεσα στην Ελλάδα (Vids)

«Αγκαλιά» με τον Πέιτον Σίβα βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Όλες οι λεπτομέρειες.

Τα «πράσινα» προβάρει ο Πέιτον Σίβα! Οι εξελίξεις στην υπόθεση είναι ραγδαίες, με τον Παναθηναϊκό να κλείνει τον Aμερικανό πλέι-μέικερ.

Η ομάδα του Γιώργου Βόβορα βγήκε στην αγορά για πλέι-μέικερ, με το όνομα του Σίβα να εμφανίζεται στο προσκήνιο. Ο 31χρονος παίκτης βρίσκεται προ των πυλών του Παναθηναϊκού, με τις δυο πλευρές να δίνουν τα χέρια.

Πρόκειται για επιλογή των Πεδουλάκη και Βόβορα, με το «τριφύλλι» να ενισχύεται στο τελευταίο και σημαντικό κομμάτι της εφετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο Σίβα έγινε γνωστός στην Ευρώπη κυρίως από τη θητεία του στην Άλμπα Βερολίνου με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε για πέντε χρόνια, τα δύο στην Euroleague και τα τρία στο EuroCup.

Τη φετινή σεζόν, ο Αμερικανός αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας με τους Νew Zealand Breakers, με τους οποίους σε 23 παιχνίδια είχε 11,8 πόντους και 4,9 ασίστ σε 27 λεπτά συμμετοχής, ενώ την περίοδο 2013-14 αγωνίστηκε στο ΝΒΑ και τους Πίστονς, όπου σε 24 ματς κατέγραψε 2.3 πόντους κατά μέσο όρο.

Η υπόθεση έχει μπει στην τελική ευθεία, με τον Σίβα να ετοιμάζεται για νέες περιπέτειες στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Δείτε τον Σίβα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ