Προσοχή… σκληρές εικόνες: Τζα Μοράντ, τι κάνεις; Το καλύτερο κάρφωμα της χρονιάς (και όχι μόνο)

Προσοχή… σκληρές εικόνες: Τζα Μοράντ, τι κάνεις; Το καλύτερο κάρφωμα της χρονιάς (και όχι μόνο)

Ο Τζα Μοράντ ήταν μαγικός απέναντι στους Τίμπεργουλβς, ενώ χάρισε και ένα από τα καλύτερα καρφώματα της σεζόν με θύμα του, τον Μαλίκ Μπίσλι.

Ο Τζα Μοράντ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη των Μέμφις Γκρίζλις απέναντι στους Τίμπερμπεργουλς με 111-109 στο 5ο παιχνίδι της σειράς και χάρισε στην ομάδα του το προβάδισμα με 3-2 δίνοντας νέο ενδιαφέρον στις αναμετρήσεις.

Πέρα από το νικιτήριο καλάθι που πέτυχε στο ένα δευτερόλεπτο πριν από το τέλος της αναμέτρησης ο Τζα Μοράντ προσέφερε άλλη μια εντυπωσιακή φάση στον αγώνα και πιο συγκεκριμένα στην τρίτη περίοδο, καθώς πραγματοποίησε ένα τρομερό κάρφωμα με θύμα του, τον Μαλίκ Μπίσλι, ο οποίος προσπάθησε να τον ανακόψει, αλλά κάτι τέτοιο αποδείχθηκε τελικά μάταιο με αποτέλεσμα να τον κάνει πόστερ.

Ο 22χρονος γκαρντ προσέφερε ένα από τα καλύτερα και πιο εντυπωσιακά καρφώματα της φετινής σεζόν στο ΝΒΑ, ενώ ήταν και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 30 πόντους και 13 ριμπάουντ, ενώ για μια ασίστ δεν κατάφερε να σημειώσει triple-double στην αναμέτρηση.

Δείτε εδώ το τρομερό κάρφωμα του Μοράντ: 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ