Μπαρτσελόνα: Αμφίβολος για το Final 4 o Έξουμ

Μπαρτσελόνα: Αμφίβολος για το Final 4 o Έξουμ

Ο Ντάντε Έξουμ τραυματίστηκε στον πέμπτο αγώνα απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου και η συμμετοχή του στο Final 4 του Βελιγραδίου είναι αμφίβολη.

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 81-72 της Μπάγερν Μονάχου στο πέμπτο παιχνίδι της σειράς και πήρε την πρόκριση για το Final Four του Βελιγραδίου, ωστόσο αυτή η νίκη επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Ντάντε Έξουμ.

Ο Αυστραλός γκαρντ/φόργουορντ αποχώρησε με μυϊκό τραυματισμό από το πέμπτο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα κόντρα στους Βαυαρούς και η συμμετοχή του στο Final Four του Βελιγραδίου κρίνεται προς το παρόν αμφίβολη.

Στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση ο προπονητής των Καταλανών Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχει θλάση, μπορεί να χάσει 2-3 εβδομάδες. Περιμένουμε τις εξετάσεις να δούμε». Πάντως αν λείψει για μεγαλύτερο διάστημα είναι δεδομένο πως δεν θα προλάβει το Final Four του Βελιγραδίου που διεξαχθεί στις 19 με 21 Μάϊου.

Παράλληλα, ο Λιθουανός τεχνικός έκανε γνωστό πως το πρωί της Τρίτης είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο με στομαχικές διαταραχές ο Κάιλ Κούριτς και μια μέρα νωρίτερα ανάλογο πρόβλημα είχε αντιμετωπίσει ο Μπράντον Ντέιβις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ