Δίχως τον Ντιαλό η Μονακό κόντρα στον Ολυμπιακό

Δίχως τον Ντιαλό η Μονακό κόντρα στον Ολυμπιακό

Τις υπηρεσίες του Άλφα Ντιαλό στο Game 5 κόντρα στον Ολυμπιακό θα στερηθεί ο Σάσα Ομπράντοβιτς, καθώς ο Αμερικανός δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί.

Μονακό και Ολυμπιακός προετοιμάζονται για το πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι της μεταξύ τους σειράς στα πλέι οφ της Euroleague, που θα κρίνει και ποια ομάδα θα πάρει την πρόκριση στο Final Four της διοργάνωσης μετά τις Ρεάλ Μαδρίτης, Αναντολού Έφες και Μπαρτσελόνα.

Κι ενώ ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποφάσισε να συμπεριλάβει στην 12αδα των Ερυθρόλευκων τον Χασάν Μάρτιν, οποίος είχε χάσει όλα προηγούμενα ματς, το ίδιο δεν θα συμβεί και με τη Μονακό και τον Άλφα Ντιαλό.

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ των Γάλλων δεν είχε καταφέρει ούτε εκείνος να δώσει το παρών σε κάποια από τις προηγούμενες τέσσερις αναμετρήσεις λόγω ενός τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα.

Αρχικά του έγινε πρόταση να αγωνιστεί κάνοντας ένεση, όμως δεν θέλησε να το ρισκάρει και έτσι ο Σάσα Ομπράντοβιτς θα στερηθεί ένα από τους σημαντικότερους παίκτες της ομάδας μέσα στη σεζόν, σε ένα από τα πιο κρίσιμα ματς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ