Σλούκας: «Γι’ αυτό γύρισα στον Ολυμπιακό»

Σλούκας: «Γι’ αυτό γύρισα στον Ολυμπιακό»

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε για την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final 4 της Euroleague.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν άπαντες στον Ολυμπιακό, μετά τη μεγάλη νίκη επί της Μονακό και την πρόκριση στο Final 4 της Euroleague.

Ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές των Πειραιωτών στο Game 5 με τους Μονεγάσκους, μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε για τη νίκη των Ερυθρόλευκων και την πρόκριση στο Final 4 της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης μπάσκετ.

«Γι’ αυτό γύρισα στον Ολυμπιακό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος μάλιστα τόνισε ότι περιμένει οι οπαδοί των Πειραιωτών να δημιουργήσουν «καυτή» ατμόσφαιρα στο Βελιγράδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε…

«Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Για αυτό γύρισα στον Ολυμπιακό, είναι ένας μεγάλος οργανισμός και είμαι χαρούμενος που έβαλαν ένα λιθαράκι να επιστρέψει εκεί που ανήκει.

Η Μονακό είναι σε εξαιρετική κατάσταση, ήταν η πιο δύσκολη ομάδα στα πλέι οφ και κερδίσαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είμαι ενθουσιασμένος, όλη μας η πορεία έδειξε ότι μπορούμε να το κάνουμε. Ξέρουμε ότι η ατμόσφαιρα θα είναι καυτή στο Βελιγράδι και θα δώσουμε τα πάντα για τον τελικό».

Για Μπογκντάνοβιτς και το μήνυμα αποθέωσης: «Είναι φίλος μου, ήμασταν συμπαίκτες, τον ευχαριστώ. Στην αρχή δε μου βγήκε πολύ το παιχνίδι, η άμυνα ήταν προσαρμοσμένη πάνω μου. Άλλες φορές τα καταφέρνω άλλες όχι, στο τέλος δε φοβάμαι να πάρω την ευθύνη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ