Και ο Τσίλντρες απάντησε στον Ντουράντ – «Αυτό γίνεται επί 10 στα ματς με Παναθηναϊκό»

Και ο Τσίλντρες απάντησε στον Ντουράντ – «Αυτό γίνεται επί 10 στα ματς με Παναθηναϊκό»

Μετά τον Έντι Τζόνσον ακόμα ένας πρώην ΝΒΑερ και παίκτης του Ολυμπιακού απάντησε στον Κέβιν Ντουράντ για την «Αποκάλυψη» στο ΣΕΦ.

Viral έχει γίνει από χθες η ανάρτηση του Κέβιν Ντουράντ μέσα από το ΣΕΦ.

Ο σούπερ σταρ του NBA και των Μπρούκλιν Νετς «τρελάθηκε» με την «καυτή» ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο μεγάλο παιχνίδι με τη Μονακό και μέσα από μια ανάρτηση έδειξε σε όλους τους θαυμαστές του την… Αποκάλυψη που βίωσε.

Το σχόλιο του Κέβιν Ντουράντ για τον… πύρινο κόσμο των «ερυθρόλευκων» δεν πέρασε απαρατήρητο από τον παλαίμαχο άσο του NBA και άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού, Έντι Τζόνσον, ο οποίος φρόντισε να του απαντήσει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Τη δική του ξεχωριστή απάντηση στον KD ωστόσο έδωσε ακόμα ένας πρώην ΝΒΑερ και παίκτης του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον Τζος Τσίλντρες, ο οποίος ουσιαστικά… προσγείωσε στην ελληνική πραγματικότητα τον Ντουράντ καθώς του έγραψε πως αυτά είναι… κλασικά για τα δεδομένα της χώρας μας.

«Αδερφέ, αυτό γινόταν σχεδόν σε κάθε αγώνα. Και είναι επί 10 στα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό», έγραψε ο 38χρονος κάτω από τη δημοσίευση του σούπερ σταρ των Νετς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ