«Αποχωρεί από την Μονακό ο Τόμας στο τέλος της σεζόν»

«Αποχωρεί από την Μονακό ο Τόμας στο τέλος της σεζόν»

Ο Ουίλ Τόμας αναμένεται να αποχωρήσει από την Μονακό στο τέλος της σεζόν παρά την εξαιρετική του παρουσία στα παιχνίδια κόντρα στον Ολυμπιακό στα playoffs.

H Moνακό πραγματοποίησε μια πολύ καλή σεζόν στη Euroleague και κατάφερε να φτάσει μέχρι τα πλέι οφ της διοργάνωσης, όπου εκεί αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό με τους ερυθρόλευκους να λυγίζουν τους Μονεγάσκους στο πέμπτο παιχνίδι της σειράς.

Ένας από τους παίκτες που ξεχώρισε την φετινή σεζόν, αλλά και στην σειρά των πλέι οφ με τον Ολυμπιακό ήταν ο Ουίλ Τόμας που έπαιξε πολύ καλά και στα πέντε παιχνίδια αυτής της συναρπαστικής σειράς.

Ο έμπειρος Αμερικανός πάουερ φόργουορντ ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές των Μονεγάσκων στη σειρά με τον Ολυμπιακό, έχοντας 10,6 πόντους και 5,4 ριμπάουντ ανά ματς.

Ωστόσο, ο Τόμας θα «κλείσει» τα 36 σε κάτι λιγότερο από δύο μήνες και όλα δείχνουν πως το προσεχές καλοκαίρι θα αποχωρήσει από την Μονακό, μιας και η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς φαίνεται πως θέλει να ανανεωθεί και ρίξει τον μέσο όρο ηλικίας των παικτών.

Έτσι, σύμφωνα με όσα αναφέρει το «BasketNews», οι δύο πλευρές θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους το καλοκαίρι, μετά το φινάλε των γαλλικών πλέι οφ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ