Ταβάρες: «Πολύ αστείος τύπος ο Λεμπρόν, θέλω να μείνω για πολύ καιρό στη Ρεάλ»

Ταβάρες: «Πολύ αστείος τύπος ο Λεμπρόν, θέλω να μείνω για πολύ καιρό στη Ρεάλ»

Ο Έντι Ταβάρες αναφέρθηκε στον Λεμπρόν Τζέιμς, με τον οποίον ήταν συμπαίκτες στους Καβαλίερς το 2017, αλλά και στην παρουσία του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς ο Έντι Ταβάρες. Οι δυο τους υπήρξαν  συμπαίκτες στους Καβαλίερς το 2017, με τον 30χρονο να τον αποθεώνει για τον τρόπο δουλειάς του.

Παράλληλα, ο Ταβάρες αναφέρθηκε στην παρουσία του στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και στην κατάκτηση του τροπαίου το 2018.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν περίμενα αυτό το κύπελλο την πρώτη μου χρονιά γιατί πάντα μου συνέβαινε να κατακτήσω τίτλους την τρίτη ή την τέταρτη φορά. Η κατάκτηση της Euroleague ήταν η καλύτερη αθλητική στιγμή της ζωής μου και θυμάμαι ότι ούρλιαζα μέχρι που δεν είχα άλλη φωνή να βγάλω».

Και συνέχισε για τη Ρεάλ: «Όταν ήξεραν ότι θα με έκοβαν από το Κλίβελαντ, υπήρχαν πολλοί σύλλογοι στην Ευρώπη που με ήθελαν. Όταν όμως εμφανίστηκε η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν καταπληκτικό. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ και ελπίζω να μείνω για πολύ καιρό».

Σε ερώτηση για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο 30χρονος σέντερ ανέφερε: «Με εντυπωσίασε ο τρόπος που δουλεύει. Τα έχει κερδίσει όλα, αλλά είναι πάντα ο πρώτος που φτάνει και ο τελευταίος που φεύγει από το γήπεδο. Είναι ένας πολύ χαρισματικός και πολύ αστείος τύπος. Αλλά όταν το παιχνίδι παίζεται, είναι ένας… άλλος άνθρωπος. Ήταν καταπληκτικό να βλέπεις από κοντά έναν άνθρωπο που πρακτικά έχει τα πάντα, συνεχίζει να δουλεύει σαν να μην έχει τίποτα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ