Γιασικεβίτσιους: «Είμαστε εδώ για να πετύχουμε τον στόχο μας»

Γιασικεβίτσιους: «Είμαστε εδώ για να πετύχουμε τον στόχο μας»

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε για τον αυριανό ημιτελικό με τη Ρεάλ και την πρόκληση της Μπαρτσελόνα στο Final Four του Βελιγραδίου.

Ετοιμος να οδηγήσει την Μπαρτσελόνα στον τελικό του Final Four εμφανίστηκε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Ο Λιθουανός προπονητής μίλησε για τον αυριανό ημιτελικό (19/5) των «Μπλαουγκράνα» με τη Ρεάλ Μαδρίτης και στάθηκε στην πρόκληση που έχει μπροστά της η ομάδα του.

Στην αρχή είπε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στη συνέντευξη Τύπου: «Όπως και αν το δεις ένα Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα είναι σπουδαίο ματς και ειδικά όταν μιλάμε για έναν ημιτελικό Final 4. Είναι ένα clasico. Είμαστε εδώ για να πετύχουμε τον στόχο μας και να περάσουμε στον τελικό. Ελπίζω πως θα είμαστε έτοιμοι».

Για τα προηγούμενα φετινά ντέρμπι και τον ημιτελικό που έρχεται: «Δεν μπορείς να ξεχάσεις όσα έγιναν στα προηγούμενα ματς, όμως πρέπει να μάθεις από αυτά. Θα έχουμε ένα νέο παιχνίδι αύριο. Πρέπει να σκεφτούμε τι κάναμε σωστά. Ειναι διαφορετικά τα ματς. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση. Δεν γίνεται να είμαστε λιγότερο… πεινασμένοι επειδή πήραμε τη νίκη στα προηγούμενα ματς».

Από την πλευρά του ο Νίκολα Μίροτιτς είπε για τη Σερβία: «Γνωρίζουν πόσο λατρεύω αυτή τη χώρα και τον λαό της. Ξέρω πως θα είναι κάτι ιδιαίτερο για μενα αυτό το Final 4. Όχι μόνο γιατί γίνεται στο Βελιγράδι και είναι το σπίτι μου, αλλά επειδή δεν έχω κατακτήσει τη Euroleague. Να είμαστε ταπεινοί και να απολαύσουμε τον ημιτελικό».

Για το αν αυξάνει την πίεση στην ομάδα του ο τίτλος του φαβορί: «Δεν νιώθω κάποια επιπλέον πίεση. Όταν βάζω τη φανέλα, σκέφτομαι την ομάδα μου. Κα αυτή η πίεση είναι επιπλέον κίνητρο. Προσπαθώ να κάνω κάτι επιπλέον στη δουλειά μου, στην προπόνηση. Δεν πιστεύω πως υπάρχει φαβορί στο φετινό Final 4. Από την πρώτη μέρα γνώριζα την πίεση, τις απαιτήσεις. Αυτό με κάνει καλύτερο ως παίκτη και ως άνθρωπο. Θέλω να είμαι ταπεινός και να βελτιώνομαι συνέχεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ