Μπαρτζώκας: «Αφιερώνω το βραβείο στο σταφ και τους προέδρους» (vid)

Μπαρτζώκας: «Αφιερώνω το βραβείο στο σταφ και τους προέδρους» (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το βραβείο του καλύτερου προπονητή της Euroleague και το αφιέρωσε στους συνεργάτες του και στους προέδρους του Ολυμπιακού.

Περήφανος και χαρούμενος για τη βράβευσή του ως τον κορυφαίο προπονητή της φετινής Ευρωλίγκας, δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων μίλησε στο επίσημο κανάλι της ομάδας στο Youtube και τόνισε πως αφιερώνει το συγκεκριμένο βραβείο στους συνεργάτες του και στους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κόουτς των Πειραιωτών:

«Δεν είχα καμία ιδέα αν θα είμαι ή όχι, εδώ το άκουσα. Η πορεία της ομάδας έδειξε πως θα μπορούσε να υπάρξει κάποια ατομική βράβευση για τον προπονητή της οπότε χαίρομαι που εγώ είμαι αυτός αλλά κυρίως που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα και τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Είμαι πολύ περήφανος και χαρούμενος.

Θα ήθελα να το αφιερώσω στο προπονητικό μου σταφ που κάνουν τη σκληρή δουλειά και εγώ απλά διαχειρίζομαι μερικές καταστάσεις. Θα ήθελα επίσης να το αφιερώσω στους προέδρους της ομάδας που μου έδωσαν για δεύτερη φορά την ευκαιρία να προπονήσω αυτό το τεράστιο κλαμπ. Όταν προπονείς μία ομάδα σαν τον Ολυμπιακό έχεις την ευκαιρία να βρίσκεσαι σε τέτοια γεγονότα και να κερδίζεις βραβεία.

Εδώ που είμαστε δεν υπάρχουν πολλά να πεις. Είναι ένα ματς μπάσκετ και δεν μου αρέσει να δίνω ποσοστά. Θα είμαστε έτοιμοι και τακτικά και πνευματικά. Οι παίκτες έχουν καταλάβει την πρόκληση που έχουν μπροστά τους».

Δείτε το βίντεο:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ