Σλούκας: «Ελπίζω να μην χρειαστεί να βάλω ξανά το τελευταίο σουτ»

Σλούκας: «Ελπίζω να μην χρειαστεί να βάλω ξανά το τελευταίο σουτ»

Ο Κώστας Σλούκας λίγο μετά την βράβευσή του για την Magic Moment της EuroLeague στάθηκε στο τρίποντο της νίκης απέναντι στην Εφές και ανέφερε πως δεν θα ήθελε να χρειαστεί να κάνει το ίδιο και στον ημιτελικό.

Ο Ολυμπιακός είχε πρωταγωνιστική θέση στα φετινά βραβεία της EuroLeague. Μέσα σε αυτά ήταν και η καλύτερη στιγμή Magic Moment της διοργάνωσης, η οποία ανήκε στον Κώστα Σλούκα για το τρίποντο της νίκης στο ΣΕΦ απέναντι στην αντίπαλο του ημιτελικού για το Final 4, Αναντολού Εφές.

Μετά την βράβευση του ο Κώστας Σλούκας μίλησε στην κάμερα της ερυθρόλευκης ΚΑΕ, ο διεθνής γκαρντ εμφανίστηκε δικαιωμένος για την προσπάθεια που έκανε ο ίδιος, αλλά και η ομάδα του Πειραιά. Επιπλέον ανέφερε πως στον αυριανό ημιτελικό με την Εφές ελπίζει να μην χρειαστεί να κάνει ότι έκανε και στο παιχνίδι της κανονικής περιόδου.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Κώστας Σλούκας: 

Είναι πάντα κάτι πολύ ξεχωριστό που δεν το βαριέσαι ποτέ. Έχω δουλέψει πολύ γενικότερα και εγώ και η ομάδα και είναι ξεχωριστή στιγμή να βρισκόμαστε εδώ. Ειδικά φέτος είναι πολύ ξεχωριστό που βρίσκομαι στο Final Four με τον Ολυμπιακό γιατί γνωρίζω τις θυσίες που έχει κάνει ο οργανισμός γενικότερα και τον δύσκολο δρόμο που επέλεξε τα τελευταία χρόνια.

Είναι ένα βραβείο που δεν περίμενα. Υπήρχαν εξίσου καλές φάσεις. Είναι βραβείο είναι καλοδεχούμενο αλλά ελπίζουμε αύριο να περάσουμε στον τελικό. Είναι ένα καλάθι που θα θυμάμαι γιατί είναι απέναντι σε μία τουρκική ομάδα και κυρίως στην πρωταθλήτρια Ευρώπης. Τυγχάνει να παίζουμε μαζί τους αύριο και ελπίζω να μην χρειαστεί να σκοράρω στο τέλος απλά να κερδίσουμε πιο εύκολα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ