Οι τελευταίες στοιχηματικές αποδόσεις για το Final 4 – Πόσο παίζεται ο Ολυμπιακός για πρόκριση και κούπα

Οι τελευταίες στοιχηματικές αποδόσεις για το Final 4 – Πόσο παίζεται ο Ολυμπιακός για πρόκριση και κούπα

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για το μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού του κόντρα στην Εφές, με τις πιθανότητες όμως να μην είναι υπέρ του. Τι δίνουν οι στοιχηματικές για τη μεγάλη «μάχη» των Πειραιωτών - Τι βλέπουν οι μπουκ για κατάκτηση.

Η μεγάλη ημέρα έφτασε. Απόψε (19:00), στο Βελιγράδι, στην… κατακόκκινη «Stark Arena» όπου αναμένεται να δώσουν το «παρών» περίπου 10.000 «τρελοί» Ερυθρόλευκοι, ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί με την Εφές με στόχο να προκριθεί στον τελικό του φετινού Final 4 της Euroleague.

Η ομάδα του Πειραία δίνει απόψε το σημαντικότερο παιχνίδι των τελευταίων ετών. Για μια θέση στον μεγάλο τελικό του φετινού Final 4 της Σερβίας. Ένα ιστορικό ματς, το οποίο ο Ολυμπιακός θέλει να το μνημονεύονται στο μέλλον ως ένα από τα μεγαλύτερα ερυθρόλευκα… πάρτι.

Μετά από μια εξαιρετική πορεία στην regular season της διοργάνωσης, όπου οι «ερυθρόλευκοι» τερμάτισαν στην 2η θέση και ύστερα από μία επική πρόκριση στη συγκονιστική σειρά με τη Μονακό, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι έτοιμη να γράψει ιστορία, εκθρονίζοντας την Αναντολού Εφές.

Δύο από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης θα «κονταροχτυπηθούν» για μία θέση στον μεγάλο τελικό και αρκετό ενδιαφέρον πατουσιάζει η στοιχηματική προσέγγιση της αποψινής (19:00) αναμέτρησης, αλλά και της διοργάνωσης συνολικά.

Οριακά αουτσάιντερ ο Ολυμπιακός – Φαβορί για κατάκτηση η Μπαρτσελόνα

Με μία βόλτα στις κορυφαίες εταιρείες στοιχηματισμού, θα βρει κανείς τη νίκη των Πειραιωτών να κυμαίνεται σε αποδόσεις από το 2.05 έως το 2.15. Όσο για τη νίκη των Τούρκων, αυτή βρίσκεται σε απόδοση από το 1.74 μέχρι το 1.82.

Καταλαβαίνει λοιπόν κανείς ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι οριακά αουτσάιντερ, με την πρωταθλήτρια Ευρώπης να έχει ένα μικρό προβάδισμα από τις στοιχηματικές εταιρείες όσον αφορά την πρόκριση.

Από εκεί και πέρα, σχετικά με την κατάκτηση του τίτλου της Euroleague, η Μπαρτσελόνα είναι το απόλυτο φαβορί, ενώ ο Ολυμπιακός παίζει σε ρόλο αουτσάιντερ (μαζί με τη Ρεάλ Μαδρίτης), καθώς έχει το μικρότερο μπάτζετ από τις άλλες τρεις ομάδες που έχουν προκριθεί στο Final 4.

Ωστόσο, το ίδιο είχε συμβεί και στα Final 4 του 2012 και του 2013, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να κάνουν την έκπληξη και να κατακτήσουν ισάριθμες φορές την Euroleague.

Το 2012 ο Ολυμπιακός απέκλεισε στον ημιτελικό την Μπαρτσελόνα (68-64) και κέρδισε στον τελικό την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (62-61), ενώ την επόμενη σεζόν οι Ερυθρόλευκοι στον ημιτελικό νίκησαν την ΤΣΣΚΑ (69-52) και στον μεγάλο τελικό τη Ρεάλ Μαδρίτης (100-88).

Όπως τις δύο χρονιές που προαναφέραμε, έτσι και φέτος, οι Πειραιώτες πηγαίνουν στο Βελιγράδι σε ρόλο αουτσάιντερ, με τις στοιχηματικές εταιρίες να θεωρούν την κατάκτηση της Euroleague από τον Ολυμπιακό ως ένα όχι και τόσο πιθανό σενάριο.

Συγκεκριμένα, οι στοιχηματικές προσφέρουν από 4.50 έως 5.00 την επιλογή να πάρει το βαρύτιμο τρόπαιο ο Ολυμπιακός, με τις εταιρίες να βλέπουν ως πρώτο φαβορί την Μπαρτσελόνα, που προσφέρεται από το 2.50 έως το 2.60.

Από εκεί και πέρα, η επιλογή να κατακτήσει τον τίτλο η σημερινή αντίπαλος των Πειραιωτών, η Αναντολού Εφές, κινείται ανάμεσα στο 3.80 και 4.10, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης προσφέρεται στις ίδιες αποδόσεις με αυτές του Ολυμπιακού (4.50-5.50).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ