Σχολίασε Ολυμπιακό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Όταν σε παίζουν 95-5, αυτός είναι ο τρόπος που αξίζεις να χάσεις» (pic)

Σχολίασε Ολυμπιακό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Όταν σε παίζουν 95-5, αυτός είναι ο τρόπος που αξίζεις να χάσεις» (pic)

Η ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την ήττα του Ολυμπιακού στον ημιτελικό του Final 4 της Euroleague από την Αναντολού Εφές.

Ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για την ήττα του Ολυμπιακού από την Αναντολού Εφές στον ημιτελικό του Final 4 της Euroleague με 77-74 έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός σχολίασε τον τρόπο με τον οποίο ηττήθηκε η ομάδα του μεγάλου λιμανιού. «Όταν σε παίζουν 95-5 και δεν μπορείς να κερδίσεις τότε αυτός είναι ο τρόπος που αξίζεις να χάσεις», έγραψε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στο buzzer beater – τρίποντο του Μίτσιτς, που έδωσε την πρόκριση στην Αναντολού Εφές.

Οι Ερυθρόλευκοι ισοφάρισαν σε 74-74 με τον Χασάν Μάρτιν, μετά την πάσα του Κώστα Σλούκα, αλλά στην τελευταία άμυνα δεν έκαναν φάουλ, με τον Βασίλιε Μίτσιτς να παίρνει πάνω του την επίθεση και με τρίποντο να βάζει… τέλος στο όνειρο του Ολυμπιακού.

Οι Πειραιώτες ηττήθηκαν στον ημιτελικό του Final 4 της Euroleague και το Σάββατο θα παίξουν στον μικρό τελικό, όπου θα αντιμετωπίσουν τον ηττημένο του ζευγαριού Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα. Από την άλλη, η Εφές πέρασε στον τελικό και θα διεκδικήσει το back to back, με τον Μίτσιτς να βάζει την υπογραφή του στον αποψινό ημιτελικό.

Δείτε την ανάρτησή του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ