Μίσιτς: «Περίμενα πως ο Ολυμπιακός θα μου κάνει φάουλ»

Μίσιτς: «Περίμενα πως ο Ολυμπιακός θα μου κάνει φάουλ»

Ο Μίσιτς στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του τελικού της Euroleague ανέφερε πως περίμενε να του κάνουν φάουλ στην τελευταία φάση οι παίκτες του Ολυμπιακού.

Ο Βασίλιε Μίσιτς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την Εφές Ανατολού, καθώς πέτυχε το κρίσιμο τρίποντο στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης απέναντι στον Ολυμπιακό, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του με 77-74 και έδωσε την ευκαιρία στην τούρκικη ομάδα να υπερασπιστεί τον τίτλο της.

Στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του μεγάλου τελικού της Euroleague, όπου η Εφές θα αντιμετωπίσει την Ρεάλ Μαδρίτης, ανέφερε πως στην τελευταία φάση που είχε την μπάλα στα χέρια του περίμενε πως θα του κάνουν φάουλ οι παίκτες του Ολυμπιακού για να μην του δώσουν την ευκαιρία να σουτάρει για τρεις πόντους.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Μίσιτς: 

«Είναι πολύ όμορφο ότι βρίσκομαι εδώ. Συγχαρητήρια στη Ρεάλ που έφτασε στον τελικό, όπως και στους συμπαίκτες μου. Είμαι ευτυχισμένος που θα παίξουμε σε άλλον έναν τελικό. Κάθε τελικός είναι μια διαφορετική εμπειρία και αποτελεί τιμή για εμάς ότι βρισκόμαστε εδώ. Το αυριανό ματς θα έχει ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες, που έκαναν σπουδαία σεζόν. Χαιρόμαστε που θα παίξουμε σε αυτό το παιχνίδι».

Για τον τραυματισμό του:

«Χτύπησα στη 2η περίοδο. Όπως είδατε, έπαιξα μέχρι το τέλος. Βρήκα τρόπο να συνεισφέρω και κερδίσαμε. Θα δούμε και σήμερα, αλλά δεν πιστεύω πως είναι κάτι σοβαρό».

Για την τελευταία κατοχή με τον Ολυμπιακό και αν περίμενε να του κάνουν φάουλ:

«Ειλικρινά, περίμενα να μου κάνουν φάουλ. Δυσκολευόμασταν κάπως με τις τελευταίες κατοχές. Όμως, όταν είδα ότι δεν θα κάνουν φάουλ, είχα μια φάση στο μυαλό μου. Στο ματς στον Πειραιά πήρα ένα παρόμοιο σουτ αλλά πιο νωρίς κόντρα στον Φαλ, δεν περίμενα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για να σουτάρω. Μόνο αυτό σκεφτόμουν, δεν ήθελα να τους δώσω χρόνο και να βάλουν ένα buzzer beater σαν του Σλούκα. Σκεφτόμουν πως πρέπει να περιμένω μέχρι το τέλος, να διαβάσω στο φινάλε τι θα γίνει. Δεν ήταν τόσο ανοιχτό σουτ, αλλά το έβαλα».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ