Αγγελόπουλοι: «Να μπει salary cap στην Ευρωλίγκα»

Αγγελόπουλοι: «Να μπει salary cap στην Ευρωλίγκα»

Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος μίλησαν για την πορεία του Ολυμπιακού στο Final Four της Ευρωλίγκας. Τι είπαν για τη συνέχεια της ομάδας και τους Πρίντεζη-Μπαρτζώκα.

Το ταξίδι του Ολυμπιακού στο Final Four της Ευρωλίγκας έφτασε στο τέλος του, με τους «ερυθρολεύκους» να γνωρίζουν την ήττα από την Μπαρτσελόνα στον μικρό τελικό.

Μετά το τέλος του αγώνα, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι έδωσαν το σύνθημα για την επόμενη μέρα του συλλόγου. Οι ιδιοκτήτες της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ υποκλίθηκαν στον κόσμο της ομάδας για την τρομερή παρουσία του στις εξέδρες της Stark Arena, ενώ έστρεψαν την προσοχή τους και στην κατάκτηση του νταμπλ.

Παράλληλα, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι εξέφρασαν την επιθυμία τους να καθιερωθεί Salary Cup στην Ευρωλίγκα.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος υποστήριξε πρώτα απ’ όλα ότι «δεν έχει ξαναγίνει αυτό που έγινε εδώ. 12.000 ταξίδεψαν από όλον τον κόσμο για να έρθουν στο Βελιγράδι. Χάσαμε στο τελευταίο δέκατο του δευτερολέπτου, αλλά ο κόσμος τραγουδάει ακόμα. Η  ομάδα του μέχρι τέλους έφτασε ως εδώ» και μιλώντας για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ανέφερε ότι «υπάρχει καθολική αποδοχή του κόουτς. Έχει κατακτήσει τον σεβασμό του κόσμου και της Ευρώπης ολόκληρης, είναι δύσκολο και του αξίζουν συγχαρητήρια. Για τον Γιώργο (σ.σ. Πρίντεζη) είναι λίγο ό,τι και να πεις. Ελπίζω να κατακτήσουμε το νταμπλ».

Παράλληλα, επανέλαβε  το αίτημα για την επιβολή salary cap στην EuroLeague: «Υπάρχουν ανοιχτά θέματα στην Ευρωλίγκα, μακάρι να μπει ένα salary cap για να υπάρχει ένα ανταγωνιστικό προϊόν. Μπορεί να βρεθεί κοινή συνισταμένη, θα μπορούν έτσι όλες οι ομάδες να πάρουν το ευρωπαϊκό. Τώρα προέχει το πρωτάθλημα, να κλείσει ιδανικά αυτή η εξαιρετική χρονιά και να συνεχίσουμε».

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος δήλωσε: «Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήρθε στο Βελιγράδι, δεν έχει ξαναγίνει ποτέ, ήταν συγκλονιστικός και μας γεμίζει με περηφάνια».

Κατόπιν σχολίασε πως «κάναμε υπέρβαση για να φτάσουμε ως εδώ. Ο Μπαρτζώκας βγήκε προπονητής της χρονιάς από όλη την Ευρώπη, όχι από εμάς. Για τον Πρίντεζη, αν ήταν το τελευταίο παιχνίδι του, έγινε αυτό που του άξιζε. Εγώ δεν φανταζόμουν το 2009, τη μόνη φορά που έφυγε μετά από ημιτελικό Final Four, ότι το 2022 θα φτάσουμε σε αυτό το σημείο να αποθεωνόμαστε από 12.000 κόσμο. Πάμε τώρα να πάρουμε το πρωτάθλημα για να κλείσει καταπληκτικά αυτή η χρονιά. Το νταμπλ έχουμε να το κάνουμε από το 1997».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ