Σενάριο-έκπληξη για τον Θρύλο! (vids)

Σενάριο-έκπληξη για τον Θρύλο! (vids)

Ο Ολυμπιακός εμπλέκεται με ένα σενάριο-έκπληξη για τη θέση «5». Ποιός είναι ο παίκτης που φέρονται να κοιτάζουν οι ερυθρόλευκοι...

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε διά περιπάτου στους τελικούς της Basket League βγάζοντας… σκούπες κόντρα στον Προμηθέα και πλέον περιμένει τον Παναθηναϊκό για να πετύχει τον μεγάλο στόχο του νταμπλ.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν αποκλειστικά το μυαλό τους στο πρωτάθλημα, η μεταγραφολογία γύρω από το λιμάνι δίνει και παίρνει. Μετά τα σενάρια για τον Μήτρου-Λονγκ. ήρθε ένα νέο δημοσίευμα για τον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να φέρονται πως έχουν πολύ ψηλά στη λίστα τους τον Τόνι Τζεκίρι.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα λοιπόν φαίνεται πως ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Νιγηριανού ψηλού της Ούνικς, ενώ δεν «παίζει» μόνη της, αφού είναι στο στόχαστρο τόσο της Μπάγερν Μονάχου αλλά και της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Τζεκίρι αναμένεται να αποχωρήσει από τη Ρωσία λόγω και του πολέμου, αλλά και του γεγονότος πως η Ούνικς δεν θα συμμετάσχει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στην επόμενη Euroleague και ο Ολυμπιακός παρακολουθεί στενά την περίπτωση του.

Εξάλλου, οι Κυπελλούχοι Ελλάδος δεν αποκλείεται να βγουν στην αγορά για σέντερ, αφού το συμβόλαιο του Χασάν Μάρτιν ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και είναι άγνωστο αν θα ανανεώσει. Όσον αφορά τον Τζεκίρι πρόκειται για έναν αθλητικότατο σέντερ που έχει ύψος 2.12 μέτρα και είναι 28 χρονών.

Τη φετινή σεζόν με την Ούνικς στη Euroleague αγωνίστηκε συνολικά σε 24 ματς, όπου είχε μέσο όρο 24 λεπτά συμμετοχής και σκόραρε 7,6 πόντους, μοίραζε 6,5 ριμπάουντ, έδινε 1 ασίστ και είχε ένα κλέψιμο κατά μέσο όρο, ενώ στο σύστημα αξιολόγησης είχε 12,2 πόντους.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην Ούνικς πήγε πέρσι το καλοκαίρι από την Μπασκόνια όπου είχε μια ακόμη πολύ καλή σεζόν και μέτρησε 6 πόντους και 4,9 ριμπάουντ. Συνολικά έχει τρεις σεζόν στη Euroleague με Βιλερμπάν, Ούνικς και Μπασκόνια, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στις Μπαντιρμά (Τουρκία), Οστάνδη (Βέλγιο) και Γκαζιαντέπ (Τουρκία).

Ο Τζεκίρι ξεκίνησε από κολέγιο στο Μαϊάμι, δεν έγινε ποτέ ντραφτ, ενώ σε διεθνές επίπεδο είναι βασικό μέλος της εθνικής ομάδας της Νιγηρίας.

Δείτε το tweet:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ