«Σφήνα» για Μήτρου-Λονγκ από τον… Ιτούδη – Τον «κλέβει» από Ολυμπιακό, ΠΑΟ (Vids)

«Σφήνα» για Μήτρου-Λονγκ από τον… Ιτούδη – Τον «κλέβει» από Ολυμπιακό, ΠΑΟ (Vids)

Ο Δημήτρης Ιτούδης ενδιαφέρεται έντονα για τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ και είναι έτοιμος να τον «αρπάξει» από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Η Φενέρμπαχτσε μπορεί να αγωνίζεται ακόμη στο τούρκικο πρωτάθλημα και να μην έχει καν ανακοινώσει τη δεδομένη συμφωνία με τον Δημήτρη Ιτούδη, όμως ήδη καταστρώνει τα πλάνα της για τη νέα σεζόν.

Ο τούρκικος σύλλογος «χτενίζει» την αγορά για να ενισχυθεί, με τον Έλληνα τεχνικό να έχει βάλει στο «μάτι» τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ. Ο Ιτούδης γνωρίζει τις δυνατότητες του ομογενή γκαρντ, ενώ παρακολουθεί στενά την περίπτωση του εδώ και αρκετό καιρό και σύμφωνα με δημοσίευμα στην Ιταλία η Φενέρμπαχτσε είναι έτοιμη να κάνει την κίνηση της και να τον «κλέψει» από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Οι δυο «αιώνιοι» θέλουν να τον κάνουν δικό τους τη νέα σεζόν, ειδικά από τη στιγμή που έχει και ελληνικό διαβατήριο, με τον Ολυμπιακό μάλιστα να λέγεται πως ήταν ένα βήμα πιο κοντά στο να τον υπογράψει. Ωστόσο, η «σφήνα» του Ιτούδη βάζει νέα δεδομένα στην υπόθεση, καθώς λέγεται ότι η Φενέρ βγαίνει και πάλι στην αγορά με αρκετά χρήματα, που μπορούν να δελεάσουν τον Μήτρου-Λονγκ.

Ο πρώην παίκτης των Τζαζ μέτρησε 16,6 πόντους και 4,7 ασίστ στην κανονική περίοδο με τη Βαρέζε και η τοπική ιταλική εφημερίδα «La Prealpina», γράφει ότι εκτός από τη Φενέρ και τους «αιώνιους», βρίσκεται επίσης στη λίστα της Αρμάνι.

Από εκεί και πέρα, εκτός από τον Μήτρου-Λονγκ, η Φενέρ κοιτάζει κι άλλους παίκτες, με τον Τζόρνταν Μίκι να είναι στην κορυφή της λίστας της για τη θέση «5» και τον Νικ Καλάθη βασικός στόχος για τη θέση «1», μιας και όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα ανανεώσει στην Μπαρτσελόνα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ