«Θέλει επιστροφή στους Νετς ο Τζέιμς» (pic)

«Θέλει επιστροφή στους Νετς ο Τζέιμς» (pic)

Να σμίξει ξανά με τον φίλο του Κέβιν Ντουράντ στους Νετς φέρεται να επιθυμεί ο Μάικ Τζέιμς μετά τη φετινή εξαιρετική του σεζόν με τη Μονακό.

Για επιστροφή στο NBA ψάχνεται ο Μάικ Τζέιμς σύμφωνα με ανάρτηση του «NetsDaily» στο Twitter! O Αμερικανός άσος, που τη σεζόν 2020-2021 αγωνίστηκε για 22 παιχνίδια με τη φανέλα των Νετς, φέρεται να επιθυμεί να σμίξει ξανά με τον καλό του φίλο Κέβιν Ντουράντ στο Μπρούκλιν.

Ο Τζέιμς προέρχεται από πολύ καλή χρονιά με τη φανέλα της Μονακό στην Euroleague, όπου αποκλείστηκε από τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά. Θυμίζουμε πως ο KD είχε παρακολουθήσει ως καλεσμένος του Τζέιμς το Game 4 της σειράς στο Μόντε Κάρλο ενώ είχε έρθει και στο ΣΕΦ όπου είδε τους Πειραιώτες να πανηγυρίζουν την πρόκριση στο Final 4.

Ο Αμερικανός σκόρερ θέλει να επιστρέψει στους Νετς και μένει να δούμε πόσο εφικτό είναι αυτό. Στην παρουσία του στο Μπρούκλιν ο Τζέιμς είχε καταγράψει 7,7 πόντους, 2,5 ριμπάουντ και 4,2 ασίστ σε 13 αγώνες της κανονικής διάρκειας, ενώ αγωνίστηκε και σε 9 παιχνίδια των playoffs με 3,7 πόντους, 1,8 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ