Το σίριαλ με τον Γκριγκόνις συνεχίζεται: Και άλλος αντίπαλος για τον Ολυμπιακό (vids)

Το σίριαλ με τον Γκριγκόνις συνεχίζεται: Και άλλος αντίπαλος για τον Ολυμπιακό (vids)

Η Ζαλγκίρις θέλει τον Γκριγκόνις, αλλά αδυνατεί να καλύψει τις απαιτήσεις του 28χρονου – Ολυμπιακός, Βαλένθια και Μακάμπι στο κόλπο για τον γκαρντ/φόργουορντ της ΤΣΣΚΑ, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για τον Μάριους Γκριγκόνις, με τα ρεπορτάζ στη Λιθουανία να αναφέρονται στις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον 28χρονο άσο. Όπως τονίζουν χαρακτηριστικά, ο Λιθουανός γκαρντ/φόργουορντ έχει συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας μέχρι το καλοκαίρι του 2024, αλλά δεν είναι διατεθειμένος να επιστρέψει στην πρωτεύουσα της Ρωσίας, από την οποία έφυγε μετά την εισβολή στην Ουκρανία.

Ο 28χρονος θα ολοκληρώσει τη συνεργασία του με την ΤΣΣΚΑ και θα ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρα του, με τους Λιθουανούς να διατηρούν στο κόλπο της απόκτησής του τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες, όμως, σύμφωνα με τα εν λόγω δημοσιεύματα, δεν είναι οι μοναδικοί που ενδιαφέρονται για τον Μάριους Γκριγκόνις, τον οποίο επίσης καλοβλέπουν οι Βαλένθια, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Ζαλγκίρις. Η ομάδα του Κάουνας, πάντως, δύσκολα θα μπει δυναμικά στη διεκδίκησή του, όπως τονίζουν οι συμπατριώτες του, καθώς δεν μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις του έμπειρου άσου, που ανέρχονται στο 1 εκατ. ευρώ ετησίως.

Η Βαλένθια και η Μακάμπι, σύμφωνα με τους Λιθουανούς, είναι οι άμεσοι ανταγωνιστές του Ολυμπιακού, ο οποίος, όμως, στα μέσα Μαΐου είχε διαψεύσει τα σενάρια που τον ήθελαν να ενδιαφέρεται για τον 28χρονο γκαρντ/φόργουορντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Μια πολύ δύσκολη περίπτωση, με τους μνηστήρες, όπως τονίζουν στο εξωτερικό, να αυξάνονται συνεχώς, με την υπόθεση του Μάριους Γκριγκόνις να δυσκολεύει όλο και περισσότερο. Οι Ισπανοί και οι Ισραηλινοί έχουν σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική τους λίστα το όνομά του και δεν αποκλείεται σύντομα να αρχίσουν διαπραγματεύσεις μαζί του, ενώ όσον αφορά στον Ολυμπιακό, οι Ερυθρόλευκοι είχαν ξεκαθαρίσει ότι ενδεχόμενες κινήσεις θα γίνουν μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και της φετινής σεζόν.

Ο Γκριγκόνις φέτος αγωνίστηκε σε 16 παιχνίδια στην Euroleague, έχοντας μέσο όρο 8.5 πόντους, με 41.2% στα δίποντα, 43.1% στα τρίποντα και 91.7% στις βολές, ενώ είχε επίσης 1.4 ριμπάουντ, 1.9 ασίστ και 0.6 κλεψίματα.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ