Ο Ολυμπιακός πήρε θέση για τα μεταγραφικά σενάρια – Το πρωτάθλημα, τα ονόματα και το… καλοκαίρι

Ο Ολυμπιακός πήρε θέση για τα μεταγραφικά σενάρια – Το πρωτάθλημα, τα ονόματα και το… καλοκαίρι

Ο Ολυμπιακός διέψευσε κάθε μεταγραφικό σενάριο, ξεκαθαρίζοντας ότι αυτή τη στιγμή προέχει η κατάκτηση του τίτλου και τίποτε άλλο.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός με ανάρτηση της διέψευσε όλα τα μεταγραφικά σενάρια που «έπαιξαν» τις τελευταίες ώρες και τόνισε πως η προσοχή της ομάδας είναι στραμμένη στα play off της Basket League.

Συγκεκριμένα, σήμερα κυκλοφόρησε ένα δημοσίευμα από την Ιταλία, όπως διαβάσατε από to10.gr, που έκανε λόγο για ενδιαφέρον από την πλευρά των Πειραιωτών για την απόκτηση του Μάριους Γκριγκόνις, ο οποίος έχει αποχωρήσει από τη Ρωσία εδώ και σχεδόν τρεις μήνες, λόγω των όσων συμβαίνουν με την Ουκρανία.

Ωστόσο, η ερυθρόλευκη ΚΑΕ πήρε άμεσα θέση και ξεκαθάρισε ότι το μυαλό όλων είναι στα play off και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός ξεκινάει σήμερα τις υποχρεώσεις του στα play off κόντρα στο Περιστέρι με μοναδικό στόχο τους τελικούς και φυσικά τον τίτλο, προκειμένου να κλείσει ιδανικά και με νταμπλ μια φανταστική σεζόν.

Από εκεί και πέρα, και ο ίδιος ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει δηλώσει ότι οι ερυθρόλευκοι κοιτάζουν για τρεις παίκτες ενόψει της νέας σεζόν, όμως προτεραιότητα αποτελούν τη δεδομένη χρονική στιγμή μόνο οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας και τίποτα άλλο. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός δεν προετοιμάζει το πλάνο ενίσχυσης για τη νέα χρονιά.

Αναλυτικά η ανάρτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός θέλει να ενημερώσει τους φιλάθλους της και τους εκπροσώπους του Τύπου (γραπτού και ηλεκτρονικού) πως άπαντες στον οργανισμό είναι επικεντρωμένοι στους αγώνες των play off του πρωταθλήματος και διαψεύδει οποιοδήποτε μεταγραφικό σενάριο κυκλοφορεί αυτό το διάστημα».

Δείτε την ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ