Λάσο: «Πιστεύω ότι οι ελληνικές ομάδες θα τηρήσουν το fair play»

Λάσο: «Πιστεύω ότι οι ελληνικές ομάδες θα τηρήσουν το fair play»

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο, εμφανίστηκε σίγουρος πως τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός θα τηρήσουν το fair play και δεν θα προσπαθήσουν, στους εναπομείναντες αγώνες να επηρεάσουν την τελική κατάταξη της βαθμολογίας.

Μπορεί ο Τύπος της Ισπανίας να κάνει λόγο για επιλογή αποτελεσμάτων ώστε να καταφέρουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός να κλείσουν την κανονική διάρκεια της Euroleague με πλεονέκτημα έδρας, ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο έχει αντίθετη άποψη.

Ο πολύπειρος κόουτς αναφερόμενος στην τελευταία αγωνιστική, τόνισε: «Για εμάς, η κατάσταση είναι απλή. Αν ο Παναθηναϊκός νικήσει στο Μιλάνο, θα πρέπει να νικήσουμε εμείς την Παρασκευή, αλλά και ο Ολυμπιακός για να είμαστε στην 4η θέση. Σε άλλη περίπτωση, θα είμαστε 5οι. Πιστεύω πως οι δυο ελληνικές ομάδες, όπως και οι υπόλοιπες, θα τηρήσουν το fair play».

Σχετικά με το αν θα έπρεπε όλα τα ματς της τελευταίας αγωνιστικής να γίνονται ίδια ώρα, απάντησε: «Αυτό είναι ένα debate με δύο πλευρές. Θα ήταν φυσιολογικό να γίνονται όλα την ίδια ώρα, αλλά απ’ την άλλη υπάρχουν και οι 29 προηγούμενες αγωνιστικές, στις οποίες κρίνεται η κατάταξη. Είναι κάτι που πρέπει να συζητηθεί το καλοκαίρι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ