Συνεδριάζουν στη Euroleague και αποφασίζουν για τις ρωσικές ομάδες

Συνεδριάζουν στη Euroleague και αποφασίζουν για τις ρωσικές ομάδες

Σημαντικό συμβούλιο των μετόχων της Euroleague, όπου και θα παρθεί η τελική απόφαση για την συμμετοχή ή μη των ρωσικών ομάδων στην επόμενη σεζόν.

Η επόμενη ημέρα της Euroleague είναι πρώτο θέμα εδώ και μερικές μέρες στην ατζέντα των υπεύθυνων της Λίγκας και οι άνθρωποι της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης καλούνται να πάρουν σημαντικές αποφάσεις.

Για την προσεχή Πέμπτη (16/6) έχει οριστεί νέο συμβούλιο μετόχων και ανάμεσα στα βασικά θέματα που θα συζητούν είναι και εκείνο της τελικής απόφασης για την συμμετοχή ή μη των ρωσικών ομάδων στην επόμενη σεζόν.

Μάλιστα, θα πρέπει να αναφερθεί πως πέραν των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Μπασκόνια, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Αρμάνι, Ζάλγκιρις, Αναντολού Εφές, Φενέρμπαχτσε, Βιλερμπάν και Μπάγερν, στην 13άδα των μετόχων και με δικαίωμα ψήφου εξακολουθεί να υπάρχει και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας που ενδιαφέρεται άμεσα για τις εξελίξεις.

Να σημειωθεί εδώ πως οι ρωσικές ομάδες αποβλήθηκαν επίσημα από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (EuroLeague και EuroCup) στις αρχές Μαρτίου και έπειτα από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, όπου ξέσπασε και ο πόλεμος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ