Επίσημο: Επέστρεψε στη Μακάμπι, σε ρόλο συμβούλου, ο Ντέιβιντ Μπλατ (pic)

Επίσημο: Επέστρεψε στη Μακάμπι, σε ρόλο συμβούλου, ο Ντέιβιντ Μπλατ (pic)

Ο Ντέιβιντ Μπλατ επέστρεψε στον χώρο του μπάσκετ όπου και θα αναλάβει ρόλο συμβούλου στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει ξεκινήσει τις αλλαγές ενόψει της νέας σεζόν, έπειτα από μια όχι και τόσο καλή χρονιά, με την «ομάδα του λαού» να ανακοινώνει την επιστροφή του Ντέιβιντ Μπλατ στον σύλλογο, αυτή τη φορά στον ρόλο του προέδρου της επαγγελματικής επιτροπής, αλλά και συμβούλου ρόλο συμβούλου.

Η επαγγελματική επιτροπή θα είναι ουσιαστικά το όργανο που θα «τρέχει» τα πάντα γύρω από το αγωνιστικό τμήμα και θα απαρτίζεται επίσης από τον προπονητή, τον αθλητικό διευθυντή και την ομάδα σκάουτινγκ.

Θυμίζουμε πως ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού και του Άρη είχε οδηγήσει τους Ισραηλινούς στην κατάκτηση της Euroleague το 2014 και πλέον από το νέο του πόστο θα προσπαθήσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του, τις γνώσεις και τις διασυνδέσεις του για φέρει και πάλι την… άνοιξη στη Μακάμπι.

«Χαίρομαι πολύ για την επιστροφή μου στη Μακάμπι και που θα συνεργαστώ με τον Νίκολα Βούιτσιτς, τον Άβι Εβέν και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας. Έχουμε ήδη αρχίσει να δουλεύουμε για να καθορίσουμε στόχους και να αποκτήσουμε παίκτες που πιστεύουμε πως θα φέρουν ξανά τη Μακάμπι εκεί που αξίζει να είναι», ανέφερε ο Ντέιβιντ Μπλατ.

«Κάναμε ένα σημαντικό βήμα με την επιστροφή του Ντέιβιντ Μπλατ. Είναι ένας άνθρωπος που ξέρει καλά τον σύλλογο και έχει μεγάλη καριέρα. Η συνεισφορά του θα είναι τεράστια και θα συνεργαστούμε για να φέρουμε μεγάλες επιτυχίες στην ομάδα. Επιστρέφει σπίτι του», επισήμανε ο εμβληματικός πρόεδρος της Μακάμπι, Σιμόν Μιζράχι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ