Στο στόχαστρο και της Μακάμπι ο Καλάθης

Στο στόχαστρο και της Μακάμπι ο Καλάθης

Ο Νικ Καλάθης, μετά τα σενάρια για τον Ολυμπιακό, είναι και στη λίστα της Μακάμπι. Θέμα χρόνου να μείνει ελεύθερος ο Έλληνας γκαρντ.

Το όνομα του Νικ Καλάθη ακούστηκε για τον Ολυμπιακό, με τα σενάρια για ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων να αυξάνονται όσο περνούν οι μέρες.

Ωστόσο, το γεγονός ότι μπορεί να μείνει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα το φετινό καλοκαίρι, βάζει στο… παιχνίδι, όπως είναι λογικό κι άλλες ομάδες που αγωνίζονται στη Euroleague.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της ισραηλινής ιστοσελίδας «sport5.co.il» εμφανίζει την Μακάμπι Τελ Αβίβ να ενδιαφέρεται για τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού

Ο διεθνής γκαρντ έχει συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα, για ακόμα ένα χρόνο, και, μέχρι στιγμής, δεν έχει ειδοποιηθεί για το εάν υπολογίζεται ή όχι από τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ενόψει της νέας σεζόν. Το πιθανότερο είναι όμως πως δεν θα είναι στο ρόστερ της νέας σεζόν.

Από τη μεριά της, η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει στο μεταγραφικό στόχαστρο τον Νικ Καλάθη, αλλά το οικονομικό αποτελεί «αγκάθι». Το συμβόλαιο του 33χρονου, για την επόμενη σεζόν, προβλέπει απολαβές 1.8 εκ. ευρώ, χρήματα που δεν μπορεί να δώσει η ισραηλινή ομάδα, ακόμα και αν φύγει ο Σκότι Γουίλμπεκιν.

Επίσης, θεωρείται δεδομένο ότι αν κυκλοφορήσει ελεύθερος στην αγορά ο Νικ Καλάθης θα προκύψουν πολλοί ενδιαφερόμενοι για την απόκτησή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ