Παναθηναϊκός: Το διπλό μπαμ μετά τον Ράντονιτς

Παναθηναϊκός: Το διπλό μπαμ μετά τον Ράντονιτς

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό και έπιασε ήδη δουλειά. Οι δύο μεγάλοι στόχοι των «πράσινων» για την ενίσχυση της ομάδας...

Η εποχή Ντέγιαν Ράντονιτς ξεκίνησε κι επίσημα στον Παναθηναϊκό το πρωί της Πέμπτης (30/6), με τον νέο προπονητή του «τριφυλλιού» να μην έχει καθόλου χρόνο για χάσιμο. Μπορεί ακόμα να μην έχουμε μπει ούτε στον Ιούλιο, αλλά η αγορά κινείται ήδη και οι περισσότερες ομάδες της Euroleague είναι αρκετά δραστήριες ενόψει της νέας σεζόν.

Πλέον οι μηχανές στον Παναθηναϊκό μπαίνουν στο φουλ και ήδη έχουν εντοπιστεί οι πρώτοι στόχοι που θα κάνουν και το ανάλογο γκελ στον κόσμο της ομάδας. Και όχι μόνο έχουν εντοπιστεί, αλλά μοιάζουν να είναι και απόλυτα εφικτοί αυτή τη στιγμή. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά.

Διαβάστε επίσης: Χαμός στην Euroleague με τον Μπερτομέου που πήγε να φέρει τα πάνω-κάτω

Δεν είναι ψέμα ότι από τη μέρα που ανακοίνωσε το come back ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, το όνομα του Νικ Καλάθη έπεσε στο τραπέζι για τα καλά. Σε συνδυασμό μάλιστα με το γεγονός πως ο ομογενής γκαρντ δεν θα συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα, τα πράγματα φαίνεται πως έγιναν ακόμη πιο εύκολα για τον Παναθηναϊκό.

Για έναν παίκτη της κλάσης του Καλάθη βέβαια δεν ήταν δυνατόν να ενδιαφερθεί μόνο μία ομάδα και σύμφωνα με τις πληροφορίες από το εξωτερικό η Μακάμπι είχε πολύ ψηλά στη λίστα της τον διεθνή άσο και με τη δυνατότητα μάλιστα να τον καλύψει απόλυτα στο οικονομικό κομμάτι. Μακάμπι όμως δεν υπάρχει πια στη συγκεκριμένη περίπτωση αφού η «ομάδα του λαού» ανακοίνωσε την απόκτηση του Γουέιντ Μπόλντγουιν και ουσιαστικά δεν έχει λόγο να κινηθεί για τον Καλάθη.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του έχει καταθέσει μία πολύ καλή πρόταση για διετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές στα 2,5 εκατ. ευρώ και αισιοδοξεί πως θα αποσπάσει το «ναι» του παίκτη ώστε να τον ντύσει και πάλι στα πράσινα. Εξάλλου η αποδέσμευσή του από την Μπαρτσελόνα είναι θέμα χρόνου και αν δεν εμφανιστεί κάποια… εξωπραγματική πρόταση την τελευταία στιγμή, όλα δείχνουν πως ο Καλάθης θα γίνει και πάλι κάτοικος ΟΑΚΑ.

Πλην όμως αυτής της περίπτωσης, στον Παναθηναϊκό στοχεύουν και σε ακόμη μία πολύ δυνατή κίνηση, με τον Φίλιπ Πετρούσεφ που έμεινε ελεύθερος από την Έφες. Δεν αποκλείεται μάλιστα εδώ να υπάρξουν και πιο σύντομα εξελίξεις, με τον Σέρβο σέντερ να γίνεται η πρώτη μεταγραφή του Ράντονιτς.

Εδώ το ατού του Παναθηναϊκού δεν είναι άλλο από τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς. Ο διάσημος ατζέντης έχει πελάτη και τον Πετρούσεφ και τον Ράντονιτς κάτι που διευκολύνει πολύ τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές. Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού θέλει πολύ τον συμπατριώτη του για να κάνει δίδυμο με τον Παπαγιάννη στους ψηλούς και φαίνεται πως η επιθυμία του θα γίνει πραγματικότητα.

Εφόσον εξελιχθούν καλά τα πράγματα σε αυτές τις δύο υποθέσεις τότε ο Παναθηναϊκός θα έχει κάνει ένα πολύ δυνατό μπάσιμο στο μεταγραφικό παζάρι και θα μπορεί να προχωρήσει με περισσότερη ηρεμία στις επόμενες κινήσεις του που θα είναι βέβαια εξίσου σημαντικές. Θυμίζουμε πως αναμένονται ριζικές αλλαγές φέτος στο ρόστερ ώστε να γίνει και πάλι ανταγωνιστική η ομάδα όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη όπου η εικόνα των «πράσινων» δεν άρμοζε σε καμία περίπτωση στο μέγεθός τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ