Χαμός με Μίσιτς – Τι συμβαίνει με τον Σέρβο και την ομάδα που θα αγωνίζεται (pic)

Χαμός με Μίσιτς – Τι συμβαίνει με τον Σέρβο και την ομάδα που θα αγωνίζεται (pic)

Νέα δεδομένα στην υπόθεση του Βασίλιε Μίτσιτς! Μεγάλο το ενδιαφέρον από το NBA για τον Σέρβο killer.

«Φωτιά» στην Euroleague και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για το μέλλον του Βασίλιε Μίτσιτς! Παρότι ο Σέρβος σταρ υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι τριετές συμβόλαιο με την Εφές, το μέλλον του εξακολουθεί να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον «αέρα», καθώς το NBA out ισχύει κάθε χρόνο.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα από τις ΗΠΑ και με τα όσα αναφέρει ο έγκυρος Έιντριαν Βοϊναρόφσκι, αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολλές ομάδες που έχουν στα «ραντάρ» τους τον Μίσιτς και εξετάζουν την υπόθεση του.

Διαβάστε επίσης: Τέρμα το αστείο με την ΕΠΟ: Στα όπλα το επαγγελματικό ποδόσφαιρο- «Από σήμερα μπαίνει ένα τέλος» ξεκαθάρισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Τα δικαιώματα του 28χρονου «μπόμπερ» ανήκουν στους Θάντερ, ωστόσο η ομάδα της Οκλαχόμα δεν ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Σέρβου αυτή τη στιγμή, δίνοντας ουσιαστικά το «ελεύθερο» στις άλλες ομάδες της λίγκας να τον διεκδικήσουν, απαιτώντας φυσικά διάφορα ανταλλάγματα.

Ο Μίσιτς από την πλευρά του φέρεται να «βλέπει» με καλό… μάτι την προοπτική του NBA, ωστόσο για να αποδεχτεί μια πρόταση θα ζητήσει τις απαραίτητες εγγυήσεις. Ο Σέρβος θέλει ένα καλό deal με ευθύνες και λεπτά συμμετοχής για να κάνει το μεγάλο βήμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ