Σενάρια για Μπακς και Μίσιτς

Σενάρια για Μπακς και Μίσιτς

Σύμφωνα με το «Bleacher Report», οι Μπακς του Αντετοκούνμπο θέλουν τον Μίσιτς, για τον οποίο ενδιαφέρονται επίσης οι Μπουλς και οι Θάντερ.

Έναν από τους κορυφαίους παίκτες της Ευρώπης φέρονται να έχουν στη λίστα τους οι Μιλγουόκι Μπακς, με τα «ελάφια» του Γιάννη Αντετοκούνμπο να… καλοβλέπουν τον Βασίλιε Μίσιτς, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα στις ΗΠΑ.

Ο Σέρβος γκαρντ της Αναντολού Εφές θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να αγωνιστεί στον μαγικό κόσμο του NBA, με το «Bleacher Report» σε σημερινό του δημοσίευμα να αναφέρει ότι οι Μιλγουόκι Μπακς εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του.

Εκτός από τα «ελάφια», το όνομα του Βασίλιε Μίσιτς, σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, βρίσκεται επίσης στη λίστα των Σικάγο Μπουλς, ενώ τον Σέρβο άσο φέρεται να θέλει και η Οκλαχόμα, με τον ίδιο πάντως να μην… ψήνεται ιδιαίτερα με την προοπτική των Θάντερ.

Ο MVP του Final Four της Euroleague και πρωταθλητής Ευρώπης για δύο συνεχόμενες χρονιές με την Αναντολού Εφές έχει… πέραση στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και πλέον φαντάζει περισσότερο πιθανό από ποτέ το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο NBA.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η τούρκικη ομάδα αναμένεται να καταθέσει νέα πρόταση στον Βασίλιε Μίσιτς, με πολύ υψηλές αποδοχές, προκειμένου να τον πείσει να παραμείνει στην Ευρώπη και στην Τουρκία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ